Nov 14, 2011

UNFOLLOW

SALAM...

aku merajuk ngn hangpa tau dak??


sedih aku ada cakap aku sombong aku ni ada gadis ramah amah sedunia k.

disebabkan aku lambat FOLLOW ramai unfollow aku then marah-marah ..sedihnya...
sabar-sabar lah.kadang aku terlepas padang bukan sengaja xfolow.tapi yang komen blog aku semestinya aku komen balik.BETUI DAK? BAEK hangpa hanguk lekais!!...

DISINI saya cwl memohon maaf atas kelewatan atau tidak keperasanan mesej anda yg bertajuk

''FOLOW SAYA BALIK YE''

maaf na..seiklas dari saya pas ni kalau folow tulis kad coment ^___________^


p/s: semalam aku mimpi bini aaron aziz tampar aku laju2 sebab niat nak jadi bini no 2..AKU xtau asal dalam mimpi aku xda tenaga nak belasah dia balik..pas tu bini aaron cmna tah aku ada kad gelagang WWF..bangun2 pagi..barang sekeliling aku beterabur apa aku buat semalam entah la.har3!

mood : TOMUROW dato F

11 comments:

anwar said...

jgn la sedih2 huhu :(

Si Nuansa Eyqin said...

lek lu. awat nangis. biaq pi kat depa. saya kan ada. hue hue hue.

Qil_H0shi said...

haha.,sy ang0k laju2., :)
WWf tuh.,katang :) aish.,

Elyzatul Nastaysah said...

ehem..ehem..tomorro Dato F?=)

redzwanie redzmann said...

mcm tu pula yer..hehehhe

ape2 pon name kite sme..wanie :)

ღ Nurrul said...

heee.. epy2 saja lah kak...
Takpelah.. mungkin diowg tertekan button unfollow tuh..
jgn sedih noohh ! :)

budak penjara said...

lek-lek..jgn sedih klu hilang follower

Rashid said...

jangan sedih .. takde apapun tu ..

Woofer Storm said...

takpe,mgkn cara dorang lain kot..tau,kamu tak smbong..hehee

**rajin benar mimpi bini aaron aziz..hehe

Tira Pengemis Maganda said...

xpe la....xpenting pon diorng tue....hahahahha...jaatnye saya...oleh itu, mne yg follow tue ikhlas....yg unfollow xikhlas....kn3...

Qu azniza ;) said...

ganasnye mimpi hahaha