Nov 19, 2011

YUNALIS ZARAI BERGADOH DENGAN NAJWA LATIF

salam...

JENG2....HAHAHA mana ada yuna my fvt retiss nak gado-gado dia bukan kaki GADO OK!.she good person cee wahh cakap macam dah kenal yuna suda...najwa pun tak kan dia nak belasah senior dia kan..tak delah aku duk negok kad search keyword semua pakat cari yuna vs najwa ,najwa tiru yuna,yuna tergugat sebab najwa.so saja wat tajuk entry cam ngek sikit.sis yuna n najwa huhu sory :P

tapi aku tak paham y orang searched yuna pukul najwa???? lepas tu rambut aku,pas tu heliza seksi..angpa nie jangan searched menda pelik..buley?


guna laman sesawang negok benda y manfaat naa.,,,


balik cite asal.antara najwa dan yuna korang suka sapa?



YUNA ATAU NAJWA?

PLAY SAME SONG BUT versi tersendiri..





kalau saya? emmm,...
dua-dua bertudung and berstyle.
dua2 sangat berbakat.
najwa comey ,yuna cantik.
yuna dah lama dlm industri  najwa baru dlm industri
yuna kontroversi tudung rahib kad fb,najwa kontroversi  buat lambang setan kd fb
 -_-.
yuna dan najwa masing2 ada gitar...
tone suara sama2 style suka wat getaran....
yuna popular dengan lagu dan sebenarnya masa dia nak naik,najwa cinta muka buku ( lagu nie aku susah nak terima her2 entah napa).
dua best entahlah.......korang decide lah!


dua-dua best..so?????  so decide and komen.and kenapa dia .selamat mengomen :)

22 comments:

kusyi said...

hahaha.. pelik2 betul. heliza seksi? hahahah..lawak2..

Adyb said...

dua dua best. tp i prefer yuna :P najwa bnyk lg kena belajar. tp dua dua dh awesome :D

Norlida Ramli said...

dua2 best.sua2 ada style tersendiri utk bg dorang menonjol cara yg tersendiri..

suka lagu cinta muka buku!best!hehe

khairul akmal bin azman said...

like yunanis!

kim heeruul said...

Yuna..sbb gua minat dia sebelum dia terkenal lagi..

ascil.punye.lah said...

aku minat hmm botak juvana!haha.tetibe.

kaka said...

haish.haish..jenuh nak pilih y ane 1 nie..sym jela boleh?sym tak prlu kata apaapa..hehe :))

Arizakiah said...

mummy singgah sini nak jumpa wani....,
nanti mummy buat entry resepi kek puding karamel khas untuk wani...tunggu...

nelly said...

masing2 ada cara sendiri ~

Arizakiah said...

Dipendekkan cerita, wani anta je alamat email kat mummy...nanti mummy berikan resepi untuk wani.....yang ringkas tapi sedap....

cikumi_violet said...

yuna n najwa mmg best..mmg depa ni da bakat trsendri..

syafiqakarim said...

yuna tetap di hati
<3 <3 <3
ececehh

cik ika said...

CWL a best,,hik2

msredcheesecake said...

Saya peminat yuna kerana dia optimis dan bercita2 tinggi...

Woofer Storm said...

dua2 okey..masing ada cara tersendiri nak tarik peminat..

*takut bila yuna pukul najwa..hheee

Syairani Tarmizi said...

dua2 suka.yunajwa. :)

Tira Pengemis Maganda said...

dua2....erkkk...xmo ckp lah...hahaa

~ayusleeping~ said...

kalau ayu, ayu pilih yuna... :)

Qil_H0shi said...

suke yuna :) .,xtaw nape lau njwa latif nyanyi live.,cm laen plk sore dye., :)

cik wanie Lovela (CWL) said...

hehehe saya suka yuna juga.ramai peminat yuna.tq all 4 the komen

F.U.Z.Z.Y said...

suka dorg berdua..
^_^

Jum tengok entry terbaru dari Fuzzy
:Segmen Mari Tambah Kenalan
:Fakta tentang kucing
:Budak ni tak pakai mask, its REAL!

kandarmansor said...

cik wanie jgn lh ltk gambar mengoda camtu..xelok..nt ad org curi ltk dlm laman web bkn2 baru tau..ltak gambar bese2 je..gambar berdiri pn da ok..cntik gk muka tuh..:)