Dec 7, 2011

Apakah CITA-CITA ANDA?

salam

first aku mintak maaf aku lambat blogwalking blog-blog hangpa tersayang semua aku agak bz.membersihkan nama aku dalam beberapa hal yg membabitkan masalah dalaman.herm nak jadikan cerita someone nie perangai macam budak-budak rasuk orang nie,cucuk orang nie wat cerita sini sana ,buruk2kan aku di blog saba je laaa,konon jangan tengok zahirnya  blablabla diaowg burukkan aku tak nak bagi orang kawan aku wat fitnah macam budak2 lol depa nie.aiyayaya tp aku nie cool :P
 taubat tak mau ada pertalian ngn depa sekeluarga!!!


ok balik topik asal.

aku malas mengarang harinie nak tanya apa cita-cita hangpa masa kecik-kecik dulu?dan apa dah jadi dengan sekarang.hangpa jawab dengan sebaik mungkin di ruangan komen naaa!!!


Tapi sebelum tu aku nak habaq kecik-kecik dulu aku nak jadi piwenses nak kawin dengan anak raja >_<
dato F pun ok la :P



BUDAK nie tengah moody ..tengok r muka tengah garang nie heheheh~



13 comments:

Norlida Ramli said...

budak kecik tu cwl ke???
comelnya!!!!!!!!

kecik2 dlu nk nk jd puteri yg bole terbg..haha..penangan cite dongeng dlu2..

cik ika said...

ika selalujd mangsa buli..

cik ika said...

aloloh..jd princess..so cuteee~~

ღ Nurrul said...

hehehe , adek kecik2 cita2 nak jadi polis.. nak pi tembak siapa-siapa yg dok wat jenayah kat negara Malaysia , sbeba adeq sygkan tanah airku !
tapi lah nieh... dah tak taw nak jadi ape...

konde said...

ih comel :)

Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM100, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

Juliet_iRa~" said...

comelnyaaa..

anak spe tu?heee..

ira pon dl berangan nk jd princess sbb suka tgk barbie pkai skirt kembang2..hahha

TiraPengemis said...

kecik2 dulu nk jd polis...hahhaa...klakar kan...

ascil.punye.lah said...

kecik2 nak jadi cikgu,skrg pulak amik engineering.tp minat mengajar tu masih ada lagi.=)

fany wany said...

saya nak jadi doktor gigi tapi still dalam proses study, muehehe.

alololo tomeynyaaaaa

Syairani Tarmizi said...

kecik2 dulu kiter nak jadik retis.*ok tipu :P

cik LOLA said...

nak jadik angkawasan
angan2 tinggi gila
tup tup sheikh muzaphar yang g dulu. :P

Nur Aischa said...

sabar ya kak :)
budak kecik tu sgt comel !! haha garang jea muka dia. masa kekecik dulu nak jd doktor tp bila dah besar kat skolah amik course akaun pulok. kihkih

cik pinaz said...

haha .. tgu cwl up date entry baru T.T