Dec 3, 2011

DIA Komen Blog Popular je~

salam,
Bella swan kau ingat kau je leh peluk robert pattinson? .tengok le aku ngn taylor lautner har3! 
muka aku agak pucat cuz aku tak wearing makeup pas asar yg penting enjoy .*sbnarnya tgk ombak rindu :P

K, ada yang selalu cakap setengah blogger tu komen blog popular hari-hari dengan harapan dapat tumpang popularity supaya dapat popular?? tapi blog popular tu tak penah komen blog dia bukan takat komen tak pernah singgah pun tak pernah.mb diaowg busy kud jadual padat k bersangka baik wei!!
jangan terlalu mengejar popularity kerana ia akan menyusahkan kita.blogger kena iklas wei kalau popular tu alhamdulillah lah kan reziki.

cuma aku harap blog-blog top hargailah blog-blog baru or blog kecil-kecil yang selalu wat entry sal blog dia bukan senang owg nak review blog kita, secara automatik kita dapat bina nama.wei  bkn senangkan orang nak suka kita betui dak?.

ME???

Dilema bagi blogger baru macam i nie..nak kata ada folower sedang-sedang alhamdulillah still ada folower,still ada reader n pengomen baik hati drop komen dan alhamdulillah saya hapy berblogging. wuhuhuhu...
konsep akulah. TAK DA makna hang popular ke dak.hangpa komen teguq  aku apa yg betui dan salah,insy aku komen and jadi reader setia hangpa juga ^_^.aku lebih selesa anggap blogger sebagai KAWAN. daripada jadi orang asing yang komen .bagi aku tiada orang asing.kalau komen blog aku auto adalah rakan-rakan bloger.bagi pendapat aku rakan bloger nie lebih caring kud dari rakan Facebook :P.

P/S: adakah hangpa blogger yang pilih buku-bulu?????
haaa..lupa nak habaq hangpa taklama lagi buton folow akan dilupus stat next year kud :)

27 comments:

Ieqa Chilleos said...

setuju3 ! :D
Blogger lebih caring dri facebookers ? Betuljugak rasanya ^_______^

delarocha said...

komen pada entry yang bagus.

Cik Azizah said...

sambil blogwalking sambil komen. tak kesah blog sesiapa pon..tak de pon pilih2 bulu. ekeke :P

mizzkeyna said...

thet's right sis ... i support you !

kaka said...

wiiiii..betul CWL..kaka pun ari 2 ada perasan..ada la sorang blogger popular nie..bukan men lagi..kaka tenguk semua blogger2 yang beribu2 follower dia komen tapi yang follower cenonet2 ni jgn harap la..bkn nk ckp apa tapi nampak macam tak kenang budi la..dulu masa baru2 berblog bkn main lagi suruh orang follow dia..bila da top sekarang..........

seobie said...

hahah saya baru jumpa 1st time blog ini dan saya suka baca entri ini . saya suka main blogwalking dan harap akak tak kisah kehadiran saya untuk mengomen disini . hehehehe . saya berblogging secara kecil kecilan saja ... ^__^

vanillasnow said...

Wah sesuailah akak ngan taylor :D
warna tudung pon maching ngan baju dye xD
hm, betul tu~blog famous ni kenalah friendly baru lagi orang suka ^_^

♥Lady Ainaa♥ said...

setuju tu...sy anggap followers sy adlh kwn2 sy...kalau ade salah silap, masing2 tegur....tp yg sy xsuke, annynomous ni, kurang ajak btul nk bercakp....lau slh tgur jela an...hurmm...anyway, thanks sbb dpt kenalan dengan semua para pemblog.... Jeles oooooo tgok gambar ngn ctew twilight tu..huhuhu

Shacklesmith said...

at least klu blogger pompuan untong lg kot.. ade jgk owg nk komen.. blogger laki? haha, tgk topik nyer kot..

Rtp Farra Arisha said...

agreed to some of your opinions. indeed, blogger is our friend.

cik pinaz said...

CWL : pinaz sokong 100% .. hehe .. pnaz lagi suka pergi blog yg bloggernya suka dtg blog pnaz .. kalau yg popular tu pnaz p ambik tuto dia je .. hehe .. tapi komen la kt entry dy bukan main bedal je :)

ascil.punye.lah said...

aku sokong hg!

erkk,aku bukan jenis pilih bulu.takda masa nak pilih bulu.hahah

AwieKashi said...

hehehe....sengal je la wanie... =)

Si qusowt said...

ahax!xsusah pon nk drop komen kan?hehe..xpe la..mybe dyorg bz kot..

jemput singgah my blog ya

Woofer Storm said...

blogger komen sy,sy balas balik..tu lagi bagus dari duk mengampu tak pasal2..hehee

Pondok Usang said...

Sebenarnya yg penting kite menulis dgn hati yg ikhlas utk hiburkan hati kengkawan.. dan juga rajin2 kunjung mengunjung blog kengkawan lain dgn tinggalkan komen.. blog abg iwan tidak ramai followers nye.. tetapi kesetiaan mereka yg tidak ramai itu membolehkan setiap entry abg hampir mencecah 100 komen.. sangat-sangat terima kasih pada mereka semua dan juge cik wanie.. =)
Okeh, pondok usang sudah update Entry Baru!

umie naziera said...

edward cullen sya tuh..

nasha sanza said...

betul-betul! setuju sangat!

| cik azeya | said...

lebih selesa komen bila rasa nak komen. plus bila rasa entri dia bagus. huhu

eVa said...

ahaahha.. asal jgn lupa diri.. tu jer.. suma blogger sahabat perjuangkan blog masing2..

Iqah QaQa said...

kalau qa, qa suke hit back. ^^

Nur Aischa said...

betul betul tu! aisyah pun terfikir benda sama jugak oh, bila dpt kwn kat blog lagi sronok dari fb. hehe

khairul akmal bin azman said...

agree!

amboi pic sebelah jacob je ek

TiraPengemis said...

hurmmm....siapa la kita kn...its ok darling....yg penting kita tak sombong kan...

~tak tgk agi...mngu nie konpem merayap kt panggung~
hehehe....

Qil_H0shi said...

betul tuh sis cwl.,rkn fb stkt nx sh0w 0ff free rama je.,tp xtego.,kalau blog evn xramai follower.,tiap2 ari ade yg tego :)

Syairani Tarmizi said...

dear, kim salam syg dekat Jacob sblah tuh. :)

zaty said...

auwww Jacob hottttttt!haha. :D
blogger sesama blogger support la.kn molek gituu :)