Dec 11, 2011

entry ulang tayang : Pengomen di KOMEN!

SALAM...

p/s: first aku nak cakap aku busy,sbb pa aku busy t aku habaq kad entry g latest laa aku recyle entry aku ..baca lah nah harap tehibur :P

entry hari nie pasal READERS.....
kadang-kadang ada reader yg betul-betul baca blog kita dari A-Z.....
ada bloger yg skrolll coment plg bawah je..tgk reader lain komen apa
then copy coment tu hahhahhaa......betul ke tak????? jujur r wei kdg2...semua buat menda nie.. :P

contoh....


tiba.....pengomen...



di sebabkan MALAS nak baca  zaiton zaibidin tgk komen lisa surirumah 
( hakikatnya lisa surirumah pon komen main agak-agakjew) then zaiton zaibidin copy lah apa lisa surirumah cakap sbb zaiton zaibidin malas nak baca entry tuh...padahal tajuk entry JA ..hapyyy tp contain tgah frust!!

so jadi pengomen biar iklas...
AND HATI-HATI KETIKA MENGOMEN ....
jgn mghrap I KOMEN U KOMEN I....

p/s: hipokrit dan pembohong besar lah kalu tak besa wat,aku manusia yg tak perfect kdg2 aku mengaku aku ada ter... wat  tapi tak selalu igt aku jahat sgt ka???? :P

21 comments:

anwar said...

hahah manusia mmg mcm tu...exm pun tiru apatah lg nk komen

Nurrul said...

adeq tak ada buat cam gtuh noh... adeq baca entri akak Wanie dari atas samapi bawah taw :)

ascil.punye.lah said...

serius setuju.kita ada gak buat entry pasal benda nyh.

umie naziera said...

sifat pemalas yunk tegarrr..ahaks

cik pinaz said...

tak tau pula ada mcm tu .. sebab pengomen ta byk mcm awk .. hehe ..

pnaz baca entry cwl sampai habis ..

miss u 2 ,3 ,4 dear !! haha

emy zulaiha said...

haha cik wani nak mengaku? hehe kirenye cik wani pon tiru komen org eh?hahaha

cik wanie Lovela (CWL) said...

emy, baik xpa la xbesa wat kan :p

K O R I E said...

Aah, seriusly suka entry ni.
cth yg sama berlaku kt chatbox
~autoblogwalking~ tu mmg menyampahkan..

zOeY zAu YaH said...

hehehe biasalah..

Ms.Siti said...

pengakuan hangat CWL ni..haha. tp memg xdinafikan la ade gk org komen yg xde kaitan ngn entry pon. nampak sngt xbace kan>>

Elyzatul Nastaysah said...

tak baek tau wat cm gitu kn sayang=)

Nur Aischa said...

haha ada jugak yg buat mcm tu ya?? :D tp serius lah setakat ni aisyah blogging mmg baca sampai habis oh..

Hilmi Razali said...

lisa surirumah tuh adik kepada lisa surihani ke? atau mngkin ade ape2 hbungan kkeluargaan ke? kene tahu nih..hahaha

Woofer Storm said...

baca tu baca,tapi kalau meleret sampai ke bawah memang den tak tinggalkan komen..pusing nak baca..hehee

*selamat mlm bulat^^

~sHiDa dAn sAfUaN FaMiLy~ said...

hehehe..
tp xpnah uat la mcm ni...

~sHiDa dAn sAfUaN FaMiLy~ said...

hehehe..
tp xpnah uat la mcm ni...

cik ika said...

err..kdg2 ika buat cm uh gak..malunye..

Anak Wak Mail said...

haha,,saya tengok ada orang komen kat entri saya macam ulas tajuk je..

tajuk entri saya: satu tahun yang akan datang

orang tu komen: banyak tu satu tahun

komen kedua orang yg sama: dua tahun akan datang.;P

tp terima kasih kat orang yg komen sebab sudi komen..:)

saya pon selalu jugak komen ntah pape..haha..

peace!!cik wanie..senyum sokmo..;)

AwieKashi said...

kendandang nak rushing...
btw,tak mau sedih2 lagi k...

#senyum k.. :)

TiraPengemis said...

xtaw ble nk tkr...

Juliet_iRa~" said...

hee...ada gak y cmtu kan...;p

tp ira bc dr atas smpai bwh..heee..

kata readers kan..;p..