Dec 7, 2011

GOOD BYE Button Follow Blog Removed?

salam

GOODBYE BUTTON FOLOW




entry aku pendek ja just nak tanya korang yang tawu tentang hal nie.

tak tawu sahih ke tak dengan ura-ura mengata next year start bulan march button yang kad tepi tu bakal di bubarkan pendek kata di removed and tak da wat forever and ever.kalau macam tu kesian dekat blogger yang dah 10k folower,blogger yang penat lelah folow me folow back.tapi aku tak kisah sangat kud .

BAGUS juga buang tak de lah orang label had nie popular had nie tak kan...

LEBIH LANJUT KLIK this link. 


p/s: even buton folow ada ke tak da.janganla lupa ziarah menziarahi naa..kita tetap kawan naaah!

24 comments:

~sHiDa dAn sAfUaN FaMiLy~ said...

yeke...
http://sehati0818.blogspot.com

Hilmi Razali said...

hahahaha xpelah....bagus jugak tu...xpayah tulis 'i follow u,u follow i back' hahahaha

Ms.Siti said...

la cmtu pulak. cm xbest jek.

Anak Wak Mail said...

dengar kata nak digantikan dengan google plus punya ek??tak tahu lah..hehe

Qil_H0shi said...

tibe2 trase sedih xde button follow.,hexz.,da tu.,kite dpt tahu x post terbaru org lain slain ping blog??

zareliqa afiqa said...

Owhh,mmg betul kot.Diganti dengan google +.. :)

Juliet_iRa~" said...

ada gak dgr...betul ke?huu

TiraPengemis said...

btl tue yunk...kalo xde button follow, xde la wujud bnda2 berbangkit kn....hahaha

zOeY zAu YaH said...

lorrrr gitu lak.sepatutnya google ptt buat blog nih jd more frendly kan..mcm fb ke kan..hihi

umie naziera said...

mcm xbest pulokk...

hyz said...

ada tak de same je. sebab ramai2 tu just nak penuhkan follower diaorg je

khairul akmal bin azman said...

yihaaaaaa...
kecian2 kat blogger yg da ade 1k follower..

bongok nye google.

Jerr said...

asal pulak takde dah ? hahaha .biar je la

fany wany said...

ehh yeke? kenapa saya tak tahu pape ni =='

cik pinaz said...

bagus juga .. kalau tak suma tu jadi hiasan je .. blog wani ,pnaz x lupa eyh .. mesti mai .. tapi mungkin dalam seminggu nt pnaz x boleh buka blog lgsng .. huhu

Saiazuan said...

jom berpindah ke g+ :D

K O R I E said...

waa,
kesian plak dekat budak2 yg pulun carik fllower bergaban tu ;p

btw, ok la if benda tu lagi bagus

Woofer Storm said...

takpe.janji kita tak lupa dgn sahabat blogger kita tau...ingat tu..eehhee

Syairani Tarmizi said...

xpe sayang. jgn risau. kiter tetap kawan kan.hehe :D

Nur Aischa said...

alaa habistu dah tak boleh nak follow blog org lagi dah kea?? :( hmm

cik ika said...

ala..ta bestnye...

Elyzatul Nastaysah said...

ala..nape nk remove lak button tu?aishhh!

shahrazali said...

emmm..... sama2 la kita tunggu...

AwieKashi said...

tak leh la nak skodengl lagi T.T