Dec 1, 2011

MATI sebab MAKAN COCA COLA DAN MENTOS?

salam..


aku ada baca satu artikel bukan satu banyak k.dari blogger-bloger yang menyatakan makan coca cola and mentos boleh menyebab kan kematian? ada juga minum hundred plus pun dengan mentos tak bole bole mati juga? ada juga cakap satu budak mexico mati sbb makan coce n mentos had biru sekali gus..hurrmmm

ADAKAH INI MITOS SEMATA-SEMATA?


tak tawu sahih ke tak? aku pun tak uji lagi....

tengok dah??
hangpa kalau dah cuba habaq aku naa....

sebagaimana kita tahu asal usul makanan nie pun dari yahudi so aku rasa KITA BAKO aik BOIKOT !!
jalan selamat TAK PAYAH minum hangpa minum ja air merah ,air oren yang mak hanpgpa bancuh lagi selamat.mak hangpa bancuh lagi power sebab air tangan ibunda kita kan her3...

p/s: aku tak berapa sihat  harap hangpa teruja baca blog aku smbil tinggalkan komen :)

salam takziah ---- to my beloved rara zikry aku sedih bila dapat tau dia dah tak da lagi even tak pernah kenal dia aku selalu ikut perkembangan dia ,dari dia sakit secara tiba-tiba ,koma and menderita beberapa bulan akhirnya dia telah tiada didunia ini.yang pasti yang hidup pasti akan mati.wani ucap salam takziah buat rara zikry sekeluarga .pada para blogger yg mengenali rara zikry kita mendoakan roh beliau di tempat dikalangan org2 yang beriman .AMIN.


20 comments:

umie naziera said...

aminnn..

Gen2Merah said...

ya betulll... xyah lah nak minum2 benda2 tu lagi.. watpa nak soppt produk yahudi kan...

minum Milo kat umah lagi best.. ehhe

Salam

Ada masa singgah dan bagi pandangan tentang template blog saya ya. Terima Kasih

eVa said...

huhuh.. salu jugak dgr.. yelah.. meletup dlm perut kot.. huhu

cik pinaz said...

salam takziah juga walawpun tak penah kenal .. kenal seagama je .. T_T

patut la tengok wani tak datang bertongek di blog pnaz .. hehe .. *bertengek ok !! :P

moga cepat sembuh :)

EJA said...

yup..sgt sokong..lebih bqik minum air masak..lagi sihat..

Juliet_iRa~" said...

ira pon da lama xmnum coke...setahun ada kot..pasni mentos la plak kena boikot..huuu..

takziah juga utk rara zikry..
apa blog dia wanie??
al fatihah..

Qil_H0shi said...

takziah kluarga rara zikry.,
m0ge cpt smbh CWL :)

jaya jr said...

xpayah minum je senang..banyak lg minuman laen..huhuhu

YOUsoF said...

Ha'a pernah dengar an pernah tengok video yang lebih real dari tu.. Senang tak payah minum ataumakan terus benda tu kan..

khairul said...

mau pecah perot ni

alyaclumsy said...

coke and pepsi mmg patut pun diboikotkan, hoho

khairul akmal bin azman said...

x kot..! kay pernah try..
mitos jew..

Cik Jannah said...

haa. dah pernah try benda alah ni. betul. kalau nak mati cepat try la. hehe.

sue perbs.. said...

fuhh betol ke.. emm, dah tak minum coke dah

ascil.punye.lah said...

wow teruja baca entry nih.cewahhh,khas untk org yg tak berapa sihat.get well soon!

*al fatihah untuk arwah rara zikry.

budak penjara said...

leh caye ke ni??sblom ni ak makan dan minum cmtu ok je..hehe

Woofer Storm said...

tapi siyees coca cola bnyk buruk dari baiknya..

alfatihah buat sidia,simpati baca kisah rara zikry ni...ermmm

TiraPengemis said...

bru thu nie...nseb bek xsuka coca cola~sgt bergas kn...

cik wanie Lovela (CWL) said...

huhu jangan minum senang hehee

Syairani Tarmizi said...

kite suka 100plus.
CW jgn lupa mkn ubat, kite pun baru pas smbuh dari dmam :)