Dec 25, 2011

PART 11 CWL

salam..
 
entry yg lalu tu bukan cwl lah kahwen or bertunang tu my sista.both my sista sorang kahwen sorang bertunang.tapi my sista sista dah pesan jangan upload gamba mereka di blog so korang layan je lah gamba -gamba aku yg bajet lawa nie.even aku takjadi pengantin aku juz jadi pengapit ok lewww dari ta daaa kan hehehehe...jadi pegapit ye bukan pengantin :p

layan zassss,...


pengaruh movie ju onn payah~awasi anak2 anda k




susah juga nak bajet tapi ipad nie tak cun la dah lah aku xcun sgt :P

  ternampak muka pengantin alamak ..kakak aku marah :P



pengapitnya tak bertangungjawab pada pengantinya dia makan ikud dan dia.konfem pas nie xda sapa pggl jadi pengapit da.



nie best friend aku dulu selalu ajak aku main lari2 tapi dia dah nak kahwin aish smua nak kahwin awal ja...tapi aku nampak mcm ^&***( pe hal la..



aku di apit oleh dua bidadari dua2 kazen aku .single lagi cam aku :p


yang hensem pakwe aku .ta delah adik...



kazen ak.aku minat gigi dia :) siyes



 at the last aku jadi juru kamera masa tunang akak aku :)




p/s: Mafa juara aku tak suka asmida menang :P

19 comments:

ascil.punye.lah said...

huargghhhh cunnyaaa.

eh apsal kakak2 kita nih tak kasi upload gmbr depa kat blog eh?akak aku pon cmtu.

ehemm aku nak jadi adik ipar hg=)

AwieKashi said...

CWL wahai kekasihku...xpe..
nanti sy gi meminang...

lileks je... huhu =)

onie said...

wahhhh,ipad tu besaq kan,ekekekke

hawiz said...

wahhh...kemain lg yer..hihi..salam kenal..=_=

AmirFX said...

Hoho.. Cantik kemere... eh2.. Awak pun cantik gak.. :p

Nafisah Ruslan said...

awak cantik :)
tahniah diucapakan kepada pengantin baru.. lepas ni giliran awak pulak.. hehe

♥Lady Ainaa♥ said...

cantiklah sis...selamat pengantin bru to yg berkahwin..hehehehe

Abg Stalker said...

da mcm dia plk kwin ni..:) budak cantik. ;)

TiraPengemis said...

cantik la pengapit tue...
nex year sy lak jd...takot la....h0hoooo

Juliet_iRa~" said...

suka pink dgn biru!heee :D

wewittt...blh kahwin da..hee

semutsengal said...

wooo,

muka akak macam sama je ? ke aku yang rabun ni ? Err

Woofer Storm said...

takpe,tak yah jadi pengapit la wani,jadi pengantin ppuan duk sblh sy sudah la.hahaa

#muka hmpir sma ngan akak.kan3?

cik wanie Lovela (CWL) said...

tak sama lah.kakak ikud muka mak...saya nie entah ikud sapa xikud mak xikud ayah semua org ckp anak terbuang lah aple..mb masa cover gamba she look like me :P

emy zulaiha said...

haha tak lame lagi pengapit pob bakal ladi pengantin gak kan~

umie naziera said...

cun nya dier...nk lawan pngantin ek..hahha

Edy Fee said...

dah mcm bf adik tu..ehhe
hurmmm brape lapis tudung tu..b[pe jam nak pkai.hehe

Juliet_iRa~" said...

xminat mafa xminat asmidar..heee ;p..

tp 2-2 suara power..:D

shahrazali said...

dah jadi pengapit tu, ada la berkat jadi pngantin tu.. hehe..

p/s : nampak sgt asmida menang bila dgr komen2 juri..

BeloG MTT said...

Sama sama chomelll ! :)