Dec 20, 2011

RUMAH REHAT

salam...

mesti korang pelik kan mana cwl menghilang ......
sebenarnya tak sihat sangat but try updte blog even di wadkan..maaf la korang kalau cwl tak blogwalking korang back but insy bila sihat wanie akan lawat korang k :)

layan~


 aku tak tau ada org dari penjara .tapi waden dua org tu tau tau ja aku nak poss....


mendongak melihat drit habis wah busan weh!!!



muka sakit mcm demam kuning ja,aku paksa diri aku smile hebat tak?
mesti korang anoy tgk muka pucat tanpa makeup ,takkan masuk wad aku nak berdandan kan..:P




                                         last pic muka tak saba nak balik rumah hehehehhe~


p/s : TCRE KORANG SEMUA :)

17 comments:

umie naziera said...

nape cik wanie masuk wad..sakit ape??semoga cpt sembuh yerr

k e y r i said...

eh kenape masok wad ni? are you okay?

anwar said...

CWL sakit apa?

Ms.Siti said...

sakit ape wanie? semoga cepat sembuh.

ascil.punye.lah said...

kenapa wanie??

papepon get well soon.=)

emy zulaiha said...

nape cik wani masuk wad? semoge cepat sembuh ye cwl :)

Nur Aischa said...

ya allah kesian akak :'( sakit apa kak wanie?? hope cpt sihat tau..

Si qusowt said...

err..kasihan..smoge cepat sembuh dan boley bw cm dulu.hee

budak penjara said...

ko demam kuning??hehe btw semoga cepat sembuh

Cik Jannah said...

kenapa admit wad ni cwl?

cik pinaz said...

ish2!! sakit teruk ke smpai masuk wad ni ?

cik ika said...

nape ni dear...
moga cpt smbuh ye~

Diyana said...

semoga cepat sembuh akak !

cunndaa said...

semoga cepat sembuh adik syg...

Juliet_iRa~" said...

semoga cpt sembuh!:)

ptt lama xdtg blog ira..take care wanie..

Woofer Storm said...

awk sakit apa ni??

#semoga awk sihat ye wanie..

Abg Stalker said...

wanie skt nk kwin eh? :P abg gurau. sbb skt yg wanie ckp tu ke?