Dec 12, 2011

sapa kata SHOUTMIX kena bayar?

salam,
blogger cik wanie mengelabah!
Rasanya benda nie dah tersebar luas,pasal shoutmix kena bayo, wei sapa rasa dia kaya boleh lah bayo naa :),Direct aku searched  kad ungle G semua wat entry pasal shoutmix tu kena bayor.TU dia bloger update 1,2,3 page  laju naa hangpa semua sebarkan mcm kilat,tapi aku malas aku biar keadaan cool dahulu so hari ini aku LANCARKAN hari Meninggalkan shoutmix beramai-ramai dan gantikan dengan shout atau jeritan baru.


DIRECT ENTRY SHOUTMIX!!!

THANKS uncle G

Ramai Blogger nak hangin asal nak bayo pulak ye la orang dah best guna shoutmix kena bayo pulook,aku sbg bloger yang baru 5 bulan bloging walaupun aku dah wat akaun dah lama tp stat bloging dalam tahun nie means baru lagilah itu yg aku nak cakapkan. Rasa macam tak adil la.baru nak rasa kehidupan shoutmix dah kena buang tapi tak pala tak da jodoh dgn shoutmix nak wat lagu manaaa~

sebab apa kena bayor klik this link  BACA  ( Tak paham wat-wat paham pendek kata den2 kena bayo)


NAK GELABAH 
melalut tak tentu pasal wat apa banyak lagi lah pilihan saya kini telah menggunakan cbox  :)


my cbox baru

jangan susah hati banyak lagi wei!!!


Banyak lagi pilihan untuk gantikan shoutmix ( copy from LYSSA FAIZUREEN)



mintak copy ya malas nak paste satu :)


p/s: jangan lupa delete akaun shoutmix tu and gantikan dengan shoutbox baru ya .

apa heran sgt dgn shoutmix tu her3~

14 comments:

nasha sanza said...

tau tak pe..thanks bg tau..

khairul akmal bin azman said...

shoutmix x penting pun..

janji de kolumn org nak komen entry
pun sudeh

zareliqa afiqa said...

Betul2! Pakai yang lain jek senang walaupun tak berapa best.heee :D

Anyyss Shuhaimi said...

dah lama guna cbox..

Nur Aischa said...

tulah kan, kejam lah shoutbox ni. lps ni tak pasti la nak pakai box apa. maybe cbox balik laa nmpk nya.. :(

fany wany said...

seriyes ke? ok lepas ni kene tukar T____T

cik pinaz said...

haha !! terasa sikit eden ni .. XD

msredcheesecake said...

Msred mmg tak guna apa2 kotak chat.... Hheee... Tak terkesan pun...

shahrazali said...

oooo..ye ker...thanks bgtau... nk tukar ler ni..

TiraPengemis said...

xtaw ble nk tkr....(tersilap komen kt entry lg satu..jom gelak....hahhahahaaha)

Norlida Ramli said...

terpaksa la guna cbox..hehe

Juliet_iRa~" said...

hee btol2..ira lebih utamakn org y komen kat entry..:D

LAici KAng Ais said...

haha.guwa guna biasa2 je :P

Shawn Razaleigh said...

thx for info. baru tahu. guna cbox jugak lah after this


singgah sini :D