Dec 31, 2011

tutorial : cikwanielovela style NJ :P

salam
NAH SEKETUL MUKA UNTUK ANDA :p




Maaf bilik saya semak,muka saya menyampah ,saya anoyed,tak suka ke apa saya mintak maaf saya cuba wat yang terbaik utk tutor kali nie.have a nice day guys :)


video



ala menyampahnya .....:p

peace :)



GOODLUCK SELAMAT MENCUBA :)

shawl ,iner neck n other stuf cun bley oder kad BUTIK PINKKU

p/s: tq sbb support sy spjg 2011 wlpun saya baru bloging dlm tahun 2011 smuga korang still suport sy in 2012....

14 comments:

Cik Bhulat said...

thanks for the tuto..nice

salam tahun baru.moga kita sentiasa diberkatinya di hari mendatang =]

CikAnyss' :O said...

yeahhh ! anys akan terus support wanie , muah2 , hehe

Diyana said...

Akak comelllllll

salam tahun baru !

Elyzatul Nastaysah said...

alahai.bulat tol mate awak cik wanie.skng da jd youtubies ye;)

Asyiqin Haulisah said...

haha. comel lah awak ni. style hana tajima ke tu?

Edy Fee said...

mmg trend betul tudng belit2 mcm ni.hehe cntik..sesuai ngan bentuk muka

TiraPengemis said...

hye cayunk comey...
pasni jarang on9...
exam!!!
doakan sy taw...
take care..teruskn berblogging...
jge kesihatan...
im goin to mish u...
mwachkkkk :P

Ms.Siti said...

you, tq buat tutor ni.. wanie nmpak catik ngn style cmtu =)

MUHD SHAH JEHAN said...

cantik tudung =] nak suruh my mom pakai tudung mcm ni lah =]

Pondok Usang said...

selamat tahun baru dik..

cantekk said...

lawo la...
slmt tahun baru!!

Anak Wak Mail said...

comelnya cik wanie..

err,,kalau saya pakai tudung camtu,,selekeh la jawabnya,,haha

cik pinaz said...

tu cara apa eyh ? hehe cun lah !!

Nelly The Strange said...

makin comel comel comel !!