Dec 14, 2011

wanita TAK suka LELAKI TANYA BERAT BADAN!

salam.....






isu berat badan nie sangat senstif lah bagi kaum wanita sebabnya wanita akan pikir ini _______ selepas lelaki bertanya.ingat sangat sensitif k !!!


apa yang wanita pikirkan???
dia tanya berat badan aku tak dapat terima aku seadanya ler la tu....dia igt dia elok sgt pui3! T_T

jadi soalan berat badan serta badan lelaki plz jangan aggap ia remeh mb bg korang alaa tanya ja pun.tapi hati wanita mudah sentap tau.hahahah...i knoe lah i wanita k so kalau nak tau jumpa tengok lah her2..takpayah kalut sms tanya berat dia ok!




terimalah daku dia dan seadanya....ok! bai

p/s:thanks drop coment maaf aku tak blogwalking masa sbb aku demam penink tgk lapy lama2 hangpa drop ja coment t aku p terjah hangpa balik thanks .rindu semua :(

18 comments:

Nursyahira izzati Ngadimon said...

agreeee ! segan kan kak ? lainlah leleki . Perempuan mudah SENSITIF dri lelaki :D

model tuu comel . >,<

anwar said...

huhu:(

cik bihah said...

weee mmg sensitip pon berat2 bdn nie.. but still confident lagi & ingnore je org mengata2 ;)

emy zulaiha said...

tuelah..mcm2 bende laen lagi sensitip.haha :)

cik pinaz said...

tu la .. kadang berat x sama .. yg rendah selalu 40 lebih sikit je .. kalau tinggi tapi kurus sebenarnya ..berat dh dekat 50 .. huhu .. kalau yg fhm x pa ..

wani mohd said...

haha..thu xpe..jgn harap ar nak bgthu brt bdn kita brp kan...

Ms.Siti said...

ha betul. xsuke la laki tnye cmtu. sensitip taw :P

AwieKashi said...

saya slim okay...
carilah macam saya.. muhahahaha!

#persoalan bermain diminda...
"kenapa boleh posing sblm timbang berat?" :)

umie naziera said...

sensitip nie..isu perkauman,haha,lari topik sudaa

Qu azniza ;) said...

kite malu nak timbang berat haha

Nur Aischa said...

hahaha sama lah aisyah pun. haritu baru jea ada kwn laki tu tanya berat bdn aisyah brapa tp aisyah tak kasi tahu walaupun dia kata benda biasa jea pun. tp sgt terasa bg aisyah ya :D

oh akak tak sihat, cpt2 mkn ubta tau. moga cpt sembuh ;)

shahrazali said...

kalau tnye pasal tinggi sensitif x perempuan?????

Elyzatul Nastaysah said...

tau xpe sayang.mmg snsitif gile soalan tu tau.da la badan kite ni comel.sebok2 lak nak tanye.seb bek en.yayang kite tak tanye soalan tu.hehe

TiraPengemis said...

betul2....berat badan saya pon dah melambung nie....huhuhu....mkn ke keje...hehehe

cik ika said...

eee..benda ni la sensitif bg kaum perempuan..branilah tnye..hoho

Si qusowt said...

soalan sensitip .huk3

Juliet_iRa~" said...

hehe sensitif2!

tp ira ok je kalo org tu org y rpt..kalo tbe2 pastu tnye berat mcm pelik je..;p

Abg Stalker said...

lelaki x suka prmpn merahsiakn berat badan dia. Lol! ;P hehe