Jan 15, 2012

Join Adorable Muslimah Competition!!

salam..

wani joined this contest disebabkan my lovely sis invite nurul badiah lai a.k.a my kak long .dia pm kad facebook dia ajak joined this contest after dia cerita HADIAH yang ibarat duit jatuh dari langit.aku pun cakap nak joined nak joined.kak nurul badiah lai blogger femes kita nie dia tak joined cuz dia jadi duta.kak long kata kalau dia bukan duta dah lama dia joined so jum joined .CIKWANIELOVELA WAS JOINED .hahaha.

plugin this banner (contest sampai 31 jan)



(LINK jum klik n oder)



siyesly first time aku tau adorablemuslimah nie pun dari kak long.tak penah membeli lagi baru usha kali pertamanya dan barang-barang awesome gila .wahh impian aku nak bukan on9shop camgini la!!!


copy from AM.com

1.baju-baju stuff dia mmg hot mmg current item la...
terhangat dipasaran barang-barang dia aku nengok juling mata nak membeli.wuhuhuhu 
asal lawo sangat.tapi apakah nasib duit tak da.takpalah kalau menang contest am.saguhati pun jadi lah hahah..
bleh belgak kad blog nanti menang hadia am. :) wahahaha...

2.Cara pembelian Amat easy like touch n go but makesure u have MONEY money..
cara shoping senang takpayah nak berpeluh2 copy code n bla bla.juz add to cart and done.
but makesure korang oder2 ada duit naa..kesian peniaga on9 satgi tiba2 korang cancel oder lak .herm3

3.PRICE aku rasa dah habis murah
price yang dia letak memang memadai dengan barangan dia yang gojes.
so aku rasa korang tak teragak2 nak beli sbb dah habis murah dah nie!!!

4.apa yang cikwanielovela suka?
item swirly fest aku jatuh cinta dengan item siyes ! 


korang klik mesti jatu cinta..kan hahaha...

5.HADIAH barang siap joined..jeng jeng..

Tempat Pertama: Wristlet COACH + RM50 Voucher

                            Tempat Kedua: Victoria's Secret Gift Bag + RM30 Voucher
Tempat Ketiga: Victoria's Secret Body Mist + LipGloss + RM20 Voucher

5 hadiah saguhati + RM10 Voucher


so aku rasa serba sedikit review aku pasal am.com.nak tau klik sendiri.
last bot not list....

"Dapatkan Blaus dan Pakaian Muslimah yang cantik dan sopan diwww.adorablemuslimah.com.
Dapatkan juga barangan Victoria's Secret dan Handbag COACH diwww.adorablemuslimah.com.
Be style.chic.Modest dengan adorablemuslimah! ^_^"
or in english version
"Get gorgeous yet modest blouses and muslimah apparels at www.adorablemuslimah.com.
Shop Victoria;s Secret and COACH Handbangs at www.adorablemuslimah.com too.
Be style.Chic.Modest with adorable muslimah!"


this banner wit link about contest korang boleh klik kalau nak joined.
korang leh rujuk blog kak long saya link

last.........

4 comments:

Anak Wak Mail said...

good luck CWL,,menang nanti pass hadiah kat saya ye..hihi

Adorable Muslimah said...

salam cik wanie,
tolong email penyertaan sis ke competition.adorablemuslimah@gmail.com ya dear.

Tq dear

Juliet_iRa~" said...

good luck wanie!:)

Adorable Muslimah said...

sis Juliet_Ira, marilah join juga competition ni =)

Mudah sahaja.
Hantarkan penyertaan ke competition.adorablemuslimah@gmail.com ya


Tq sis