Jan 23, 2012

Menerima orang yang mencintai anda atau anda yg mencintainya??

salam....




kadang-kadang susah nak wat keputusan camni.....

memilih org yang mencintai kita atau memilih org yang kita mencintai dia sangat-sangat...???

kita akan pilih orang yang kita mencintai dia tapi kita akan makan hati 24 hour...
kalau kita pilih org yang mencintai kita tapi kita tak mencintai dia...rasa mcm kita bohong dia..

better ALONE or lonely or lantak lah....janji bahagia .... huhuhu ayat mcm pasrah ja ...
 lirik lagu nie ada maksud yang mendalam...

Lirik Lagu D’Masiv – Sudahi Perih Ini (Putri Yang Ditukar)
Apa yang harus
Ku lakukan lagi bila kau tak setia
Karena aku hanya seorang manusia
Yang tak kau anggap
Aku tlah coba untuk memahamimu
Tapi kau tak peduli
Cukup sudah
Kau sakiti aku lagi
Serpihan perih ini
Akan ku bawa mati
Aku mencoba
Memberikan segala yang telah aku punya
Namun semuanya hanya sia-sia
Percuma
Sampai kapan
Bisa membuatmu mengerti
Membuat aku bermakna
Dihatimu dimatamu sayang
buat korang yang tengah memilih dan dipilih ..pk masak-masak jangan mainkan perasaan sapa-sapa pun yang penah dalam hidup korang belajar menghargai perasaan orang tu.supaya nanti kita tak menyesal dengan apa yang kita buat.


kadang2 kita dah malas dah nak pk apa yang nak jadi ..atau aku ja rasa mcm nie....
 Allah dah rancang yang terbaik untuk kita.Be postive! cik wanie :)

entry nie entah apa apa sbb mood aku rasa terhapa-hapa.....





p/s: apa yang penting skg masa depan aku and kesihatan aku.doakan aku cepat sembuh dari sakit nie.thanks korang yang rajen drop komen sini..nah hadiah <3 nanti wani ngedap korunk balik ^^

haa jgn lupa singgah my fbshop http://www.facebook.com/cikwanieshop

13 comments:

mysara said...

susah klu xda dr dua2 pihak..

umie naziera said...

awakkk..saya suka sgt tjuk kali nie..hehe :)

KaK LimAh Si SupiR said...

kalo kaklimah, kaklimah pilih org yg cinta kaklimah sb xnak pth hati..bab kite plak, cinta blh dipupuk..ahaha..ayat pujuk dri sndr..kik3 :P

semoga cpt sembuh ^_^

Azree said...

Macam dalam dilemma gayanya...:)

Nur Aischa said...

aisyah pernah lalui smua tu, mengharapkan org yg kita suka tp mmg takkan berlaku pun. sbb tu pk positif, lebih baik hargai org yg menyintai kita seadanya.. ;)

Diyana said...

Yer susah sangat nak buat keputusan but orang kata lebih baik pilih orang yang mencintai kita kan .

Edy Fee said...

hahaha tak sanggup nak mkan hati 24-jam..muak.haha

TiraPengemis said...

sakit? mkn ubt ye yayunk...hehe..

erm...mengenai tajuk...kene pikir dua2 skali...hehe

Ms.Siti said...

pilih org yg mencintai kite. yes!

cik pinaz said...

hg sakit pa cik wanie oii ?? x gtw pn . huhu

hamzah ian said...

cinta tu perlu.. hehe

cik ika said...

nsib bek ta pnah merasa lg pengalamn itu..

AwieKashi said...

CHILL LAH..
kalau ada jodoh tak ke mana la..
takmo emo..emo ye.. =)