Jan 31, 2012

PERBINCANGAN -mahaserius (OK)

salam...

lamanyer tak updte blog gue ,sudah ibarat sarang labah2 berusang dan yang lagi kotor hahahaha...
aku dah lama tak joging blong korang semua...t cwl joging nah mohon jgn merajuk2..

topik harinie bila someone yang korang tengah sembang or BERBINCang DEngan beliau dengan keadaan muka ketat dahi kerut2 dengan tahap maha serius yg maximum tingginya dan once korang stat cakap or stat write something chat or mesej yang long long writing  and klik button send then korang dapat respon dari beliau juz perkataan ''K''

K means OK..ok means allrite ..and aku rasa cm nak hentak dia kad hepon ja....

bagi lah respon TERBAIK SEDIKIT.''K'' perkataan K kdg2 boleh mencetus pergadohan n drama yang lebih teruk oo.so aku suggest mmg dia tengah tahap serius wat karangan berjela-jela bagi la respon jangan lah k.sakit hati wooo....

lebih baik tak jawab langsung dari JAWAB K...



me and my love totaly without makeup :p pucat2
ini satu contoh budak tecik anak buah ksygan mashu owang tengah serius amek gambo haa menguap g ..ishk2...
:P

OK OK OK ..K.O

10 comments:

umie naziera said...

mmg rasa mcm xnak msej dah k..hahha

ascil.punye.lah said...

k.

haha sakit hati tak?

Nur Aischa said...

mmg geram bila kita dah tulis pnjg2 last last dia balas 'k' jea. haha ish ish

budak penjara said...

haha menguap tak hingat

KaK LimAh Si SupiR said...

hik3..slalu kene mcm tuuu..tp bwat steady j :P

cik pinaz said...

sabo je la .. nk buat mcm mn enn ..

AwieKashi said...

where are you? where are you? =))

Edy Fee said...

u know what///klau edy mmg dpt msj reply k...directly padam contact...serious..mmg dah penah buat pon.ahha

TiraPengemis said...

pnah jgk guna k....hahaha...malas

Anonymous said...

buy valium does valium generic look like - valium 5mg street value