Jan 15, 2012

saya amat MOHON MAAF....

salam....


waaaaaaaaa ramainyer membe-membe yang taching-taching dengan aku.wuhuhu...mohon maaf dari rambut hingga hujung kuku jari jemarimu.siyes bz dengan menyiapkan my new online shop.my new on9shop nak jual produk kulit,dres,shawl akssry ,beg comel...insy comingsoon .cwl akan post kad entry bila dah siap online shop tu.kepada yang taching2 cwl tak singgah komen blog dia ka apa,tak reply mesej dia kad fb,tak reply sms,tak tegur menegur atau berkait dengannya cwl mintak maaf.Bukan niat menyombong lepas baik dari demam dan pelbagai penyakit terus bz wat on9shop.But wani pomis sapa yg komen singgah sini wani akan KOMEN balik cuma lambat ja...so jangan ada marah-marah kata cwl sombong dah sekarang.herm herm sapa yang mengenali saya tawu lah betapa tak sombongnya aku hahaha...


away hanya seberapa ketika tak bermakna aku dah lupakan kawan-kawan aku yang aku dah kena berdekad2 tahunya..



7 comments:

AmyZana said...

dulu pun sye konon2nye nak jual barang2 online kan tp hangat2 tahi ayam je~ jgn contohi saya

AMALINA YA'AKUB said...

gud luck cwl

Ms.Siti said...

alah mne ade tacing still komen lg nii..hehe.
eh, yeke? baguih buleh la shopping ngn cwl je

Si qusowt said...

huk3~
gile ah..aktif lah paz ni dye berniage.hahha

cik pinaz said...

tu la skg dh busy sikit . jrg dpt bw mn2 blog . huhu

Anak Wak Mail said...

nak bukak on9 shop dah,,bagus2 nanti jemput saya ye..;)

Azree said...

Semoga berjaya.. :)