Feb 21, 2012

4 hari sebelum TERTEKAN

salam,
my self juling rite now

aku mintak maaf aku bz sgt nak singgah blog semua aku xmampu.tgu la pas habis orientasi and jika ada masa lapang aku mengupdate serta ronda blog korang k.ok guys.

AKU SERABUT sbb baru baca tawaran hari isnin 20/2 ...persiapan buat 21/2  xray and sebagainya and nak lapor 25/2 ..sangat2 keja GILA ye la on9 prob dunia kan cangih tapi sistem hampehhhh .fedap..tapi alhamdulilah aku dapat satle harap semua berjalan lancar semua keperluan lengkap.even aku superspeedwoman (bangga jap) aku tetap hepi hahaha....lantak lah.aku dtg nak belaja bukan nk becintan cintun,nak berfesyen bagai.nawaituuu belajar.see u at uitm puncak alam...tensen jerawattttttt arggh stressssssssssss!!!


bye

p/s: i will roger2 if u coment me :) oh lupa doa kan sy jadi pelajar cermelang heheh :)

12 comments:

Norlida Ramli said...

hehe..gud luck ye! blaja baik2 & hope jd pelajar yg excellent :)

✿♥! b.e.l.o.g e.m.m.a ♥!✿ said...

Gud luck =)

Phat said...

selamat balajar rerajin CWL uitm dihatiku

mysara said...

wah...masuk puncak alam..congratz!

ascil.punye.lah said...

wahhh kita baca entry ni satu nafas je.busy ye kamu.semoga jadi pelajar cemerlang.aminn=)

KizZ said...

Huaaa...saya sudah merasa ketensenannya...

AWAS sesuatu yang ohsem menanti anda

cik pinaz said...

amboi , dapat uitm tuu !! tahniah cwl :)

widiea azira said...

study rajin rajin tau,,takmo nakal nakal

KaK LimAh Si SupiR said...

ehehe..jgn tensen2..blaja rjin2 tau :P

Nurulbadiah Lai said...

gud luck my honey!!!!
jgn noti2 tau kat sana

TiraPengemis said...

dpt stdy mne yunk?

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

betul2 last minit nye preparation ni..dugaan dugaan