Feb 14, 2012

BFF STORY


salam....

ehem2 tak nak cakap banyak-banyak theeeeeeeeeeeee....
so layan je pic2 kami tapi jangan COPY...k
All nie semua kawan-kawan form6 je.cuty sem we lepak 2gther2...
so LAYAN..............


my dress yelow ikud tema zoo konon lepod2 sikit :p

comey dak chek? ...

mira maya comel n cik una moon2 gojes they both

aku agak kaku dengar mr hensem belakang aku nie muaheheh

koboiii mood peng2...



siyes aku rasa kakak tu mesti bengkek aku main kipas dia tak bayar pulak tu...



perempuan kalau dah berkumpul sakan lah bergambar...

busan asyik bergambar ....tiba2 cahaya kuning dtg ...hahaha


lovely ZULAIKHA....not availble dah ada..


ju on kad belakang tu suka kacau org tak habis2


oh ni kawan aku bukan scandal kebetulan baju sama.dia mintak pinjam spect aku
bak kata hapiz tak main r caple2 nie,,,


pika KACAK..SHE gila mcm2 aku sbb tu kitaowg sekepala
kalau jumpa tak gelak sampai nanges tak sah...

This bakal cikgu...sbnarnya nampak je nice dalam gamba si mirul .kaki bertekak ngn aku n pika bila jumpa ahhaha...

nampak je ayu je semua otak ting tong ....sbnarnya hahaha


tengok tingtong ke tak..buat2 konon nak merompak..mmg takde keja ...

haiwan2 di zoo taiping kononnya aku ambil gamba haiwan dan alam :p
motip nak tunjuk apa yg aku nmpk sbnarnya...






Tapi hat ni paling comel didunia...una kata mangsa FASIBUK..

kitaorg g makan gate cafe mmg terbaik r....

 cawan super besar tu milik CIKWANIELOVELA...


THIS is mine toooo...


ngap2.....

melantak kuat :p

ok la tak mahal sgt makan kad sini...puas aty
then g BOWLING........



wahai stokin comel harga mu cuma rm 1.90 ja kan hehe..




CIK PIKA KACAK.....PALING HEBAT HEHEHEH..




AT LAST KITA ORANG BALIK BYE....


PAS tu amek pic konon2 tanda frienship never end...






best kenal diaowg memahami..pika the cool,mira hapy2 n una crazy ...sepanjang kenal 20 year diaowg mmg sahabat yang cool.sayang diowg ketat2....

p/s: bye..kwn2 blogger pon cool sbb drop komen..tgu iklan kormesial zoo tpg akan dtg hahaha...

4 comments:

Ms.Siti said...

best friend foreva :)

shahrazali said...

comel2 gmbr.....

pikah mmg sgt 'kacak'... tergoda tgok dia..hehehe....

Hans said...

kimsalam pada rakan2 kamu
hehehe


P/S : Nak Minta Tolong Bantu Hans Menang iPad 2

http://hanspunyablog.blogspot.com/2012/02/pusingan-akhir-contest-gadget-impian.html

cik wanie Lovela (CWL) said...

@shah nak ke single...muahehehe