Feb 13, 2012

Give away edast butik ...

salam....

segalanya indah mmg indah-indah belaka di edast butik.sbg custmer tetap aku suka baju2 shawl edast butik mmg glamer habis cik yah oit.....so lagi2 yg dress cover mcm aku bertudung edast butik mmg terbaik r...semuanya ada.owner n team edast pun mmg spoting habis .so spjg aku beli dgn diaowg tak da masalah n selalu dapat free gift muahehehe...tu sygggg edast butik tu harap terus sucess ye!

ok stop satlagi over writing sbnarnya banyak nak citew sal butik edast..hahaha sampai blurrr...

theeeeeeeee cantik dress and jacket so rajen singgah edast butik kalau nak cuz all selling fast...


k sapa nak joined klik this link edast give away
cara2 nak joined rujuk link di atas bye!

bye selamat mencuba

p/s: hope tersenarai dalm top 5 hahaha....xpenah menang apa2 contest bagi lah chan korang...

6 comments:

cik ika said...

gud luck..hehehe

K O R I E said...

cantik dress awak ;)

cinta siswi said...

CWL cantik!! :)

Nursyahira izzati Ngadimon said...

eyra teringin nk belii ! tapi belum ad ksempatan la kak ! wuu . goodluck akk comeyyy ! muah ! IMY ~

Edy Fee said...

pelanggan setia ke...smp dpt free gift..best2

widiea azira said...

c,a,n,t,e,k