Feb 19, 2012

HENTIKAN KONTROVERSI TERHADAP KHAIRUL FAHMI CHE MAT

SALAM,

kenal tak sapa kad atas nie?

korang kenal dia sebagai apa?

penjaga gol malaysia
HERO malaya
lelaki HENSEM haha....
dak mata sepek
dia nie APEK LAH...
dia kaki perempuan?
PENCETUS kontroversi???

kenal ke sebenar2nya diri dia SIAPA??? penah contc ke? dia penah cite hal dia kad korang kew?

TAK KENAL MAKA TAK CINTA kan.....

personaly AKU TAK KENAL SIAPA KHAIRUL FAHMI CHE MAT a.k.a APEK.

TAPI......

AKU tak suka dia 24 jam kena GOSIP LIAR yg tak BERMORAL yang belum tentu sahih ceritanya yang mungkin menjadi fitnah.kontroversi mmg dia buat atau dia tak buat kita pun tak pastikan so better kita jangan kepoh2 hal orang nanti kena batang hidung  sendiri tawu cmna rasanya cerita di canang2 derr....AND aku realy realy kesian lah dengan beliau iatu fahmi che mat nie sepatutnya kita kena bagi sokongan moral dekat dia bukan dengan mengada2 kan cerita yang kita tak tawu serta ditokok tambahkan..jika dia ada masalah hubungan dengan mana2 perempuan pun aku rasa biar dia satle sendiri tak payah kita duk kalut2 kan.
bagi lah beliau cari makan n fokus dengan kerjaya dia sebagai penjaga gawang.jangan lah kita nak tabur kaca dalm periuk nasi dia kan. NOBODYPERFECT kan..so diam cukup lahkan.hahaha aku pun tak minat fahmi kenal pun idak.aku juz kenal dia sbg penjaga gol yg hebat and ohensem harap dapat berjumpa snap pic sekali cukup lah hahahr~but aku respect dia mcm2 tomahan chilx je dia .peace .


jangan TIMBUL GOSIP LAK bila kami saling menjeling hahahaha~ :P

p/s: nazmi faiz,fernando toress and more minat2 je tapi xde suka sedor diri muahehehe...

4 comments:

NOVA said...

hahhahaha.. entri yg lanst nie klakar laaa.. hehheheheh ayo2... leh bwt gosib nie.. hihihihi :-p

Ms.Siti said...

setuju, kite tak patut nk msk cmpur. kdg2 org yg tambahkan citer. biarla hidup die,die dh tau mne terbaik tok die.

Norlida Ramli said...

hehee...jeling menjeling tu nnt kuar la gosip lam melodi..hah..jaga2...

Nurulbadiah Lai said...

aippp...gambar last tu..
notty ye