Mar 4, 2012

Uitm puncak alam say HAI to uitm puncak perdana...

salam.....

kenapa aku say hai to puncak perdana sbbnya kitaowg orientasi sekali la kud.sbb tu rapat lah juga.
semua as friend not more then that.FOKUS FOKUS..stdy first.ye la aku tak kan korban kan cita-cita aku yang tinggi bak gunung demi mengejar cinta wah wah......apa pun aku nak cakap MDS sini memey terbaik lah.no wonder lah ayat2 FAILED2,SANDING2 DAN sekutunya dgnnya still berkumandang even dah tamat mds kan..kan..so aku mmg best r senior2 kitaowg expcialy angah,abg jimy,kak mira, abg iman dan exct...


 pengaruh kuat abang ngah '' NYAMPAH '' 


 NI ABG jimy yg comel mcm teady bear my fessi banyak betul idea dia...nak wat game...sepopot la sepiputla...mcm2..
at last mamat kate agak rapat dgn aku tapi dia puncak perdana,as a friend ..nampak cam cool je..
selalu kena buli nie ngeh2...

wah penat sungguh chek melayan minggu MDS...fokus stat kelas n stdy betul2...daa.. maaf xsinggah blog korunk....i'm tired rite now...heaven gila lend atas katil...:)

6 comments:

Ms.Siti said...

haha, phm2. pernah rase mnggu MDS.fuh! penat giler tapi best. take ur rest oke.

Mysara Ab Rahman said...

slamat memulakan sesi pmbelajaran..:)

Nur Syalillah Kamrudin said...

wah baru tau CWL dpt msuk uitm..kat puncak alam plak tu..tahniah2..btw uitm dihatiku..hehehe :)

shahrazali said...

yeahh..UiTM dihati kita....

cam best jek MDS tu...hehe...
bila nk dtg kampus induk shah alam plak????

AwieKashi said...

wah...tututuppp! masuk uitm <3

Qu azniza ;) said...

wah bestnyeeeeee