May 29, 2012

1 teguran 1 pergadohan

salam,

payah lah dunia sekarang update status sikit entry ada je yang mengamuk macam naek hantu..ops naek hantu then mula sangkut kisah kita dengan tak patut.lumrah manusia tak puas hati haa ko kait satu dunia.istilah lebih sesuai kepada orang yang mudah perasan ni ada psyo facebook.kerana mengila dan syok sendiri di facebook. :P

I'M LOST BILA DUNIA NI TAK DAPAT MEMBEZA KRITIKAN..





Sometime dont make people fedup with u perangai chumel...rupa yg comel tetap tak dapat menutup kebusukan hatimu.tak kata sapa2....



Orang yang berfikiran positif akan menerima teguran itu sebagai teguran membina.

Orang yang berfikiran negatif, menerima teguran itu sebagai pemula kepada perbalahan. Ia sebagai cacian. Dia tak suka mendengarnya dan menyalahkan org itu dgn pelbagai cara agar dia berpuas hati menutup cela wlpon sudah rabak~

Jangan gunakan agama untuk menutup salah sendiri -.-




p/s: anda positif ke negatif



kalau semua nak terasa. baik kawan dgn katak duk bawah tempurung.then jaja cerita satu dunia kasi tau lu teranaiya....


walaupon saya diam.saya block awak.sbb saya respect awak and more i edu person..stop talk about me.stop recreate story .u knoe u mcm budak2..i tak group nak kumpul org ajak gado.i knoe u admire me ..muaaahaha to hater -copy paste

4 comments:

msredcheesecake said...

saya selalu buka fb untuk senyum2 dan geleng2...

pena rozie said...

kite x blh nak memuaskan ati semua org...

ascil.punye.lah said...

normal lah tu.separuh orang mmg tak bole terima kritikan.

pwincess Lov3y dOv3y said...

abaikan jerk bila ade org yg annoying cam uhh..