May 27, 2012

15 minute turn t00 a HOUR!!


salam...

thanks god dah balik taiping ..sangat-sangat penat rasa nak tercabut kaki b4 balik tepeng
my rutin this week agak best habis rasa macam tak terkata kerana terlalu gembira muahaha....

cuzz....

study last minit begin. taubat cuti ni aku nak baca buku ...tak nak last minit...tp aku rasa
mcm awesome study last minit..agak memory full juga ler..tapi wat relax leh layan movie
lagi.hebat kan? pdhal ada test dan quiz jerk .test ofice 4 chapter to cover.esk test tp lex.ada 4 subject tak cover lagi relax...relax.still relax.minum hot chocolate playing wit housemate.read read pastu housemate said jum tido dulu.kita pas baca kena tido sbb otak kita process the data.diowang cakap k skrg 10.00 pm 10.15 pm kita bangun .kita tido 15 minit ja k. you know wat hapen....... kita orang bagun 6.15 TADAAAAAAAAAA!!!! hebat tak???
aku rasa awesome bangun pagi dalam kedaan lambat ,baca buku pon half dalam muka keadaan redha ( actually) ... damn....napa aku bangun lambat..kenapa ....why why???....
wohoho may be it happen becauseseparuh jiwa ku pergi.nak balik taiping.

so the conclusion jangan pecayakan minit....kalau nak baca buku you baca terus.jangan nak tido lah hapelah.if u seorang yang boleh bangun dari tidur ok lah..muahah..atau pon korang pesan kad membe yang stay up.jangan percaykan alarm . :p


now aku dah sampai taiping....to be continued...




3 comments:

khairul akmal bin azman said...

study awal kn senang.
hehe..
tgk da terlambat nk study..

ascil.punye.lah said...

aku pun selalu kot tertido lebih lebih padahal janji ngan kawan seploh minit weyh seploh minit.last last sampai pagi tertido.haahah.

Umie Naziera said...

kita sama okeh,esok nak STPM mlm baru study...grrr,rsa mcm nk tmbah masa..hehe,haruu jugak study last minute