Jun 14, 2012

Biar tuhan yang balas :)

salam...


tadi ni buka buka blog tengok ada orang mencarut2 n tabur fitnah kad shoutbox.
so aku dah wat laporan polis tadi petang untuk detect sapa pemfitnah tu.
i got my lawyer too.
something yang kita dah lama sabar but they still continue disturb you life and you sebenarnya tak penah kacau dia dah.
so jalan terbaik saya do the report .tak tawu what will be hapen hope kes gaguan dapat di satle.


syukur alahamdulillah i 'm hapy rite now... :)

-someone always make me smile-

6 comments:

pwincess Lov3y dOv3y said...

mybe tu langkah terbaik..:)

cik ika said...

sbr ea sygs..

Edy Fee said...

prrghh sape buat....bgus amik tindakan mcm tu..tindakan yang very high class n protocol

Nur Aischa said...

uish dahsyat betul. siapa lah yg berani2 hantar mcm tu.. sian akak, hope tabah ya. biar ALLAH yg balas ^_^

putryteya said...

ada jugak org buad cam tu kat cbox teya . nak report polis jugaklaahh :)

Ms.Siti said...

kesabaran kita ada batasnye.. kalau die still buat jugak, report polis adlah lgkh terbaik.