Jun 21, 2012

GAPO MU ,BWATPO MUNNG........

salam...
 first thank para liker my pages dah 500 lebih wuhuhu..like lah my page!

pejam celik pejam selik dah nak cuti sem yang panjang.cuty sem kali berpuasa bersama keluarga how sweet the  world isnt' muahahaha...

nak final .maaf lah korang cwl tidak beraktif dalam dunia blog wat masa ni.after final saya akan cuba lapang kan dada bersama anda anda komen mengomen di blog anda.thanks lah yang sudi drop komen ,folow blog saya even saya busy wat masa ni. saya akan cuba folow u back,komen u back... sebab kita as blogger tak boleh sombong cakap '' jangan paksa-paksa'' cause kita kena ingat who yg naik kan korang kalau tanpa org yg komen n folow blog anda..jangan angkuh rite?

Gapo mung cwl bwatpa mu cwl lately busy sangat

study lah muu,finish asgment deyh,,, ( gara-gara sain kelate2 belako n ganu sokmo)
TAPI PENENG STILL THE BEST,sebab kita available kannnnnnnnnnnnn..

before nak final i go too ceramah SMS.... syed muzafar syukur angkawasan kita tu ka duitm puncak alam la..best.dia hensem  tu penting hahaha....even laki orang :P

behave semua awek awek laki orang wei...

lastly aku rasa muka cam zombie jwb test baru baru ni tadaaaaaaaaaa..




hahaha k bye korang...

tgu update pash final

p/s yang komen n folow komen habaq naaa t chek ronda...pomish!!!!

4 comments:

Kopi Adrenalin said...

study perlu diutamakan okay...blog nombo 2...hehehe..

follow n coment blog ini
soe im newbie.hehe

Asyiqin Haulisah said...

good luck final yang oi.
lama tak update ye.

anna alaui said...

setuju sgt!kenapa sesetengah blogger susah nk follow kita balik even kita dh suruh?patutnya dorg pn kena pk mcm mana u pk..kdg2 siap ckp yg dia takkan follow blog org yg die xkenal..geram sgt...

Ms.Siti said...

wanie, siti pon pernh jmpa sheikh muszaphar face to face gak. ensem kan..hehe..