Jun 12, 2012

MANAGER mock meeting uitm puncak alam

salam....



busy busy.....nak final dah so out of focus sikit  mengupdate benda alah ni....

Tak nak cakap banyak nak mengupload ja gambo2 :P

wuhuhu perasan jadi manager marketing waek :P












after meeting my ceo sleep tight tight hahah..

tudung biru nie the one my BFF <3

lastly aku jumpa datin membe hot blogger fatin liyana asri.datin ni baik sangat2 orangya..cantik lagi.kitaorg sama2 g program diadakan uitm puncak alam.program survival.first nak cakap tahniah pada VC Prof Dato Sahol Hamid sebab buat program yang memang erkesan pada student .diharap program sbgini akan dianjurkan lagi.uitm dihaty ku<3



5 comments:

Asyiqin Haulisah said...

busy busy, tapi dia tetap cantik. :)

farah hanim said...

wah
kawan baik awak pkai tdug biru tu kawan mtrx kmm saya
hehe

eyjalukman said...

ohh akk ni student uitm puncak alam eh ? :)

Nur Aischa said...

wahh comel betul cik wanie :D insyaallah semoga cik wanie berjaya kecapi cita-cita. amin..

Nur Emilya said...

samelaa, kalau busy tuu mmg blog dipinggirkan :D