Jul 18, 2012

'' STOP jadi pengipas blogger TOP''

salam...


entry kali agak sentap..tapi dalam bahasa lembutnya entry ni tak tuju sapa-sapa sekadar opnion dan advice sahaja.

sorry to say,aku tengok ramai sangat hipokrit ayat sinisnya pengipas serta pengipas tidak berbayar.
opnion aku lah.kalau korang tak setuju cakap lah TAK.why you say YES.sebab dia popular and dia akan hentam you di blog dia yg pemes tu also the peminat-peminat dia like that?

 HEY common its time to wake up and changed it now.

korang ada point dan rites why nak bersetuju saja? nak popularity.hello guys popularity tak tahan sekejap.sepopular mana anda sebagai blogger kalau ALL people around you tak iklas dengan kita dan semua baik-baik dengan cara hipokrit.U LIFE doenst mean anything.

BEtter korang jadi blogger yang sederhana but all people around you trick you IKLAS.

the LIST OF HIPOKRIT THINGS 

1. Gambar....''

'' eh comelnya'' eh cantiknya....common type idea for bodek-bodek the blogger.

2. ENTRY

'' entry to entah hape2 jerk.... then ada lah pengipas2 datang sambil SETUJU2 .even benda tu tak betul .SETUJU.bukan main lagi ehhhh!

 hey common lah...belum terlambat nak berubah,

aku ada baca status unacceaptable seorang blogger ni.dan aku rasa  dia hentam korang hidup2 .terbaik punyaaa...then mahkluk2 pengipas bersetuju apa yang dia cakap.Aiyooo korunk kenapa nak takut.korang berhak kalau tak setuju.

TAK SEMESTINYA SEMUA ORANG TOP ,PEMES TU CAKAP BETUL.
korang anylze dulu apa dia cakap.jangan setuju jaaa..... so sekali korang bersetuju dia akan berani mengeluar statment2 yang merendah-rendah blogger lain.dia boleh cakap mcm tu sebab dia dah TOP. dan kitalah blogger sekerak NASI jangan lah jadi ''BUDAK'' pada dia.

tak semesti dia pemes blogger and penulisan dia bagus.kadang2 had ciput2 flower tu.penulisan dia lebih bermakna and lebih cool selepas membaca.

so pandai2 lah korang fikir.
sama ada korang type apa..

1. BUDAK PENGIPAS.
2. Blogger

tadaaaaaaaa.. tak tuju sapa-sapa..sory for kata-kata yang menyetapkan :Pf

8 comments:

Edy Fee said...

sebenarnye diorang taip setuju tu bkan sebab ape..sebab diorang mlas nak bace.hahahaha

cik najihah said...

kalau dulu mase awal2 berblog mungkin penah buat entry pasal blogger2 top ni. tapi bile pikir balik rase x gune sebab bukan dihargai pun. lagi menyombong lg ade,. huhu. baik kite kalau nk naik pun dgn cara sendiri

Nur Fatin said...

err sorry nak tegur, but then common means biasa, it's actually come on ^^

hatiku berwarna warni said...

auch...memang tak tekena pada sy lgsug..huhu

Juliet_iRa~" said...

salam ramadhan :)

just be urself..tu lebih baik kan..:P

Qu azniza ;) said...

.kite law x setuju mala nk komen.. selamat berpuasa!!

tirahzairi said...

betul tue cwl...setiap org ada hak menyuarakan pendapat...hak masing2...jgn mudah terikat dgn org...#selamat berpuasa dear#

Aishah Jahirah said...

kalau xsetuju tp xnk bercanggah pndpt,elok berdiam diri je..hehee..apapn betul ckp ira-just be ur self.