Aug 10, 2012

Ramai nak jadi budak MC 5 hari

salam....

lols.......tragis betul kritikan yang diterima wuhuu oleh budak mc 5 hari ni.
hehehe....
cepat betul adik ku membesar. OMG :p

mula semua kecoh budak fetri...
bila aku tengok ta de mende....cuma mimik muka yang luar biasa ja.aku tabik spring la wat muka 90 degree krekkk!

this gurl.. tada..

credit: utube fetri.

this girl asal dari singapore.kalau ta sala..la.
kita semua tak tawu y she post this video.mb nak tarik perhatian.ok WHAT eva.
tapi......

ramai menumpang populariti dia .
sejak video dia di post...meriban popularity wah..video tersebut adalah... LINK ini.
video asal tak dapat di detect cuz ramai sangat copy and post dia punya video again again n again.

dan tak boleh blah.....
semua wat video macam dia.
meriban pulak tu..
tak caye?
google berapa ramai nak jadi fetri...
bagi aku cara diaowg tak betul even nak popular tak baik menggunakan orang dengan mencacat cela dan rasa kita bagus sangat mb cara si fetri tu agak anoying .but korang yang nak popular tak yah wat macam tu memalukan diri sendiri.banyak lagi video yang korang boleh wat dari memalukan orang lain.
BUKAN back up ke hape..rasa semua da ta de idea nak bahan orang....ta ka te sape.
be your self .je kan.Tak pasal korang kena karma mc 5 hari haaa....nanyeee je.nasihat je~

advice to adik ni

stop publish video.
abaikan org nak kata apa cuz benda dah jadi.
ubah diri ...
stop wat hyper facial expression...mybe in picture ok lah tapi for video..i don think so.
kesian kad diri sendiri.cuz ramai make fun dekat awak.


apa pun kad sini jangan suka amek kesempatan utk jadi popular~


4 comments:

shasha kig said...

HAHAHAHAHA Lawak lah muka budak ni ! Serious rasa cam nak lempang ;p

Cendol said...

haha sng ckp rase mnyampah kot tngok mimik muke dia.ape2 pn cara mcm ni mcm nak cari publisiti murahan.best ke kalau popular dgn gelaran bukan2?
adoii

tirahzairi said...

bdk ni sgt...erkkkk....no komen...hahhaa....

Edy Fee said...

p4erghhh 5 hr...smnggu8 terus la tu mknenye