Sep 26, 2012

Mencari lelaki korea (WANTED) at sunway

salaammm...




hari tu je jalan bersama rakan rakan yang gila gila ke sunway....
masa hidup masih bahagia ....
ni lah rupa tengah bahagia..

LYAN JE PIC PIC TAK BEST NIE EK..
















SORE EYES 5 DAY MC...




nampak saat terakhir bahagia until.....

aku searching mamat ni.....




bila nak amek gamba dengan si ijat yang gila my clasmate tetiba....
NAMPAK TAK LELAKI KOREA MACAM LEE MIN HOO ...( hentam je eja  peminat min hoo jgn mara) HAA sambung balik ... HENSEM SANGAT..DAH JATUH CINTA .TOLONG CARI SAT>>!



K BYE~

6 comments:

siti said...

mcm kenal je kwn wani tu. kak raihan kan? rasanya die senior ct dulu kt uitm kedah

Everything's Everythings said...

Wahh masuk sekali ke dlm sunway lagoon tu? ke kat luar je ni?
Aku pernah smpai sunway pyramid je tak pernah plak masuk smpai ke dalam sunway lagoon..

✿Lady Ainaa✿ said...

wah wah!!! bestnya pergi sunway... eh kalau nak masuk kat tempat jmbatan tu, kena bayar ke?? kiranya tu menghala ke sunway lagoon ke??? hukhuk.. maaflah, ena tak berapa fasih lagi kt sunway pyramid tu.. hikhik... btw, great vacation... muka hapi je semua

-meeSUPERGIRL- said...

kahkahkah . sore eyes 5day mc parody yg ke bpe neh ?? hehe

Kesuma Angsana said...

he he, salam kenal & tq singgah berkomen di blog KA, dah follow awak juga ye 1888

Edy Fee said...

bestnye la