Oct 5, 2012

AKTIVITI BOSAN...

salam...

 ini lah aktiviti aku bila bosan berangan sorang-sorang...haha..
nak tergelak bila org ckp muka aku cam emma ma'embong sapa tu pun aku tak kenal dulu heliza helmi..huhu ayat tak bley blaa......

aku nak kembali beraktif blog bila freee ok.nak coment korang korang seko2 sampai lebam..

aktiviti aku kalau bosan aku akan tengok cermin belek muka aku kad cermin sambil heaven tgk bekas jerawat kad muka serta garis penuaan dan eye bag yg extreme....abaikan ayat kesedihan aku tu....

tak tawu la korang kalu bosan wat pe...tapi bagi aku berangan tu heaven la aku lah QUEEN time tu wakaka...ko ada?

soalan AKU: korang suka berangan tak?

layan je aku berangan~













 this iner neck dari butikpinkku..korang search mesti ada..best sangat ikud bentuk muka try ler beli!




the moral of story jangan kuat berangan cam aku #

p/s: cee isi ayat best2 dalam ballon tu haha....

14 comments:

Umie Naziera said...

lama mnghilang,timbul2 jer posing dlm blog eak..hehehe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

memang ketara bosannya. haaaaaa

caliph shuriken said...

suka layan cermin rupanya, hikk...

widiea azira said...

cantik2. .yg buat kenyit mata tu cute giler hehe

widiea azira said...

cantik2. .yg buat kenyit mata tu cute giler hehe

Rayen said...

Wah ... cantiknya :D

Follow blog aku :)

http://noterian.blogspot.com/

Everything's Everythings said...

Aku pun tak kenal emma tu, tapi waktu buka blog kau aku tgk header igtkan Heliza retis tu ;D

ct cheery said...

klu pix kat header mmang nampk cm haliza cuma bentu hidung jer lain..hehe..by the way..kulit u chantek..

Edy Fee said...

nak pinjam mata sebulan leh.haha

Syarafi[skyforce331] said...

amboih heliza noh noh noh...ziarah sini :D
tgk cermin baca doa tak tu??

combi said...

nampak agak sama la ngn artis tuh..hihi..btw combi ad buat giveway..jom la join :))

tirahzairi said...

ade kt uitm ea?

widiea azira said...

salam november!!

hazanis said...

aktiviti paling cute. hikss :P