Dec 2, 2012

Tercekik ikea meatball

salam..

aku oder meatball sepulo biji,kek yang cedap tu and chicken wings yang menyorok kad sipi2 gamba


hehhehe..saja wat gempak title atas tu rasa nak sepak sepak je kan...


rasa entry pasal ikea meatball ni dah berjuta-juta kan.so apa ler heran sangat dengan cerita aku di kemalaman nak mencerita..disebab aku lapa dan aku teringat nak makan sebab tu aku typing pasal ikea  meatball nie .wuhuhuh.

price ikea meatbal ??

takdelah mahal nak mampus semua afford leh makan..yang aku makan ni ada orang belanja so aku tak fikir sangat sal harga kekeke.....ayat semak~
nak tau harga google le~



rasa?
sedaplah bebola dia kuah dia rasa cheezy2 korek kad tengah tu ada kuah raspberry sedap makan sekali.sedap la ...xde lah xsedap ikud atas lidah masing2 la.

tips?
makan time lapar ja.kud.kalu kenyang jangan pi gatai makan nanty muak.so tunggu kelaparan mcm nak pitam baru pi makan.kalau rasa nak sweet oder satu pingan makan sama2 berebut2 baru sedap mcm pasangan couple sebalah aku..sempat g ushaaa~

suasana
hermmm macam warung yang berebut2 nasi kandaq ala2 fuudKod hehe..
xdelah...ramai sangat sampai xde tempat .so korang kena wat strategy.sorang g beli makan sorang g jaga tempat.when jaga tempat duduk sebelah orang yang nak makan agak2 nak habis dan tunggu..
sebab terlalu ramai...sangat2

pesanan?
makan sampai habis nanti menyesal..esok pagi akan rasa bersalah..


nie gamba2 aku pi bersuka ria..


 secret garden dan lately aku nampak gemok..gemok ..gemok ..pleaze salahkan angin!

raihan berperang ..muka fokus...



at the last sebagai peminat tegar kucing2 sedunia..aku cukup suka topi ni teramat sangat...


byep :
thanks comment i will visit back :)


10 comments:

alia syuhada said...

Laparr !! Sedapnya !!

luqman zakaria said...

haha..laju2 klik link entry tercekik nih..sjer kasi gempak kan..

Jue Jaynee said...

hiiikk lapar la pula..jue lunch kuih pisang ja

Ayie Abas said...

waaaaa...sedap nyer....

kebetulan pulak masa baca entry ni perut sy tgh lapar...huhu

Aety Hassan said...

akak jln2 dr blog Tyra Lee.. jln2 terus follow ur blog.. comeiiii blog dia.. feel free to visit & follow me at
http://aetyhasteja.blogspot.com/
TQ ^_^♥

faiq said...

feymes giler ikea meatball ni...kne p damansara cuba ni

CekbOlat-bOlat said...

oh boleh muak eh ? weww
nnt pos kan kat cekbolat hoyeh :D

chemay said...

tak berkesempatan lagi nak makan meatball ikea ni.
sedihhh
T___T

NURUN said...

cik wanie dlm entry ni nmpk suci ok. cantik je.

Sheikh Papa-NtiQ said...

hi wani...cakap pasal meatballs IKEA nih...saya baru jer upload gambar2 masa makan kat sana baru2 nih di blog saya www.blogmakanbest.blogspot.com

Senang2 tu jenguk la ye....topik blog saya nih pasal tempat2 makan menarik yg saya visit seperti restoren, warung,gerai,foodcourt, hotel buffets dan lain2....100% topik makan jerrr tak de topik lain hehe.

Wani Jangan lupa ye follow blog saya kalu sudi...TQ TQ