Dec 24, 2012

The Gojes Blogger and Gojes Dress Wedding

salam......



first at all tahniah buat sapa2 yang merancang nak kahwin atau sebagai ..nya congartes wokeh!
and tak lupa pada kak iena or @MARIA ELENA AND ABANG AS...congratesss....hapy 4 you..
untung le kak datin a.k.a najah dapat g sana ...sampai salam sayang pada FL k ..sob3...


ok stop cakap benda merepek2 ni proceed....as we know many bloger cun2 dah kahwin and dah berpunya...kita bercakap bukan pasal ranking but pasal dress make up ...waa cun habis...kita stat dgn kak iena sbb dia baru kahwin hehehe ...hug*


maria elena

 
green gojes gaun..  cantik dowh....kak iena and datonyer
even kaler dia green pekat dia still nampak cun...tgk la sapa yang pakai kan...
nak tgk full g blog kak iena...<3


 after sah jadi suami isteri wah2.....

i love this picture..natural and sepandan plus PELIK.hehhe...
semoga kekal hingga akhir hayat plus syurga!


next my kak long saya..yang paling saya sayang nurul badiah lai....


 masa belum jadi puan sangat cantik kak long..kak long without makeup still cantik yuoolsss!
kak long ni pakai apa pun sangat cantek..


tahniah sbb dapat suami yang macam super badang abg mirull yang bley protect akak <3 hehe..yarrkkss!

kay tema kak long ala2 arabic sikit and pink tu penting!...kak long mmg cun sangat dengan kaler....smuga baby tu pun comel macam kak long kay..hug*



rozita che wan a.k.a ain salam..


 kak ain combination red and black..sesuai la kaler gelap2 or dark kos kak ain and suami beliau sangat putih ala2 mat salleh okey!
tgk baby diaowg pun waaah!


cantik kan kak ain ..... <3


ni baby dia tadaaa....


with irdina super bambam...comey mcm mama dia...




next irine nadia marcello...congrates...baru mengandung irine..ni hehe..

 so sweet irine and suami.. i love white dress .

ini paling suka kombinasi biru..wah cun habis gaun dress dia suka suka*
irine ni pandai dress bagi cwl..sbb semua kena dengan gaya!


last but not list akak amoi the gojes blog amoi heaxa...  akak bedarah manis and model baju yang selalu cwl beli minaz butik..

 alalalalala..cantinya akak amoi..
oooo melting k! untung suami dia sangat2 k!

kombinasi biru pink..yang sangat cantik kan??
suka dress dia...tak salah minaz design kan..and minaz butik also design untuk baju fatin liyana untuk wedding abg dia si as and maria elena...tu...mmg superb laa minaz butik!


all oh then cantik sangat,...hope i will be soon :P



puas cuci mata....which one you like??? tell me now..
tahniah buat diaowg ..kita bila lagi muacxxx...





all the picture is copyrite from uncle the google



4 comments:

Dayana AZ said...

Semua baju pun cantik kena dgn pengantin2 yg memakai bajunya :) . Tak blh plh! Hehe.

Mieya Atiera said...

Sama cantik dan sama padan kesemuanya. Moga berkekalan hubungan mereka.

Syarafi[skyforce331] said...

pergh!!..

Edy Fee said...

semua cun!!!!! pengantin la katekan....seri..tringin lak