Jun 21, 2012

GAPO MU ,BWATPO MUNNG........

salam...
 first thank para liker my pages dah 500 lebih wuhuhu..like lah my page!

pejam celik pejam selik dah nak cuti sem yang panjang.cuty sem kali berpuasa bersama keluarga how sweet the  world isnt' muahahaha...

nak final .maaf lah korang cwl tidak beraktif dalam dunia blog wat masa ni.after final saya akan cuba lapang kan dada bersama anda anda komen mengomen di blog anda.thanks lah yang sudi drop komen ,folow blog saya even saya busy wat masa ni. saya akan cuba folow u back,komen u back... sebab kita as blogger tak boleh sombong cakap '' jangan paksa-paksa'' cause kita kena ingat who yg naik kan korang kalau tanpa org yg komen n folow blog anda..jangan angkuh rite?

Gapo mung cwl bwatpa mu cwl lately busy sangat

study lah muu,finish asgment deyh,,, ( gara-gara sain kelate2 belako n ganu sokmo)
TAPI PENENG STILL THE BEST,sebab kita available kannnnnnnnnnnnn..

before nak final i go too ceramah SMS.... syed muzafar syukur angkawasan kita tu ka duitm puncak alam la..best.dia hensem  tu penting hahaha....even laki orang :P

behave semua awek awek laki orang wei...

lastly aku rasa muka cam zombie jwb test baru baru ni tadaaaaaaaaaa..




hahaha k bye korang...

tgu update pash final

p/s yang komen n folow komen habaq naaa t chek ronda...pomish!!!!

Jun 14, 2012

Biar tuhan yang balas :)

salam...


tadi ni buka buka blog tengok ada orang mencarut2 n tabur fitnah kad shoutbox.
so aku dah wat laporan polis tadi petang untuk detect sapa pemfitnah tu.
i got my lawyer too.
something yang kita dah lama sabar but they still continue disturb you life and you sebenarnya tak penah kacau dia dah.
so jalan terbaik saya do the report .tak tawu what will be hapen hope kes gaguan dapat di satle.


syukur alahamdulillah i 'm hapy rite now... :)

-someone always make me smile-

Jun 12, 2012

MANAGER mock meeting uitm puncak alam

salam....



busy busy.....nak final dah so out of focus sikit  mengupdate benda alah ni....

Tak nak cakap banyak nak mengupload ja gambo2 :P

wuhuhu perasan jadi manager marketing waek :P












after meeting my ceo sleep tight tight hahah..

tudung biru nie the one my BFF <3

lastly aku jumpa datin membe hot blogger fatin liyana asri.datin ni baik sangat2 orangya..cantik lagi.kitaorg sama2 g program diadakan uitm puncak alam.program survival.first nak cakap tahniah pada VC Prof Dato Sahol Hamid sebab buat program yang memang erkesan pada student .diharap program sbgini akan dianjurkan lagi.uitm dihaty ku<3



Jun 2, 2012

alangkah indahnya universiti sebelah rumah

salam...


nak balik uitm suda...malas tak terhingga...harinie tekad makan masakan seperiuk nasi mama...
mama.tak mau balik .angkah indah uitm sbelah rumahku....damn benda bodo yang aku bayangkan sekarang ni.napa aku tak fikir mak aku keja fellow uitm ka har3....damn again...makin merepek aku fikir.


seminggu di taiping bawa buku semua subjet pas tu tak baca awesome tak?

seminggu di habiskan dengan makan tido makan tido recover luka dalaman otak selepas test dan quiz selain daripada simpan tenaga untuk final...ayat nak memuaskan haty tak baca buku seminggu.muahaha

esok ku kembali ke tanah tumpangan puncak alam bye tepeng see u later,,

 kad tepeng besar ke kecil boleh main ini...wee...






k i balik dulu....

p/s: wuhuhu ramai kutuk minah tu...depa kata dia mulut puaka..damn apa pon tak terkata.rupa2nya ramai tak suka ....cian pulak.hermmm TAK NAK MASUK CAMPUR....



Lebih baik judge diri sendiri dari judge orang lain. Orang benci nanti. =)