Jul 31, 2012

Salam Ramdhan- dari peminat tegar hello kity

salam,

Ramadhan kita berjumpa lagi hope kita semua dapat menjalani ibadah puasa dengan sempurna....
apa yang akan jadi sepanjang bulan ramdhan ni kita tak tahu hargai je la setiap minit.jangan bazirkan.
ramdhan kali ni mcm selalu bersama2 keluarga bertaraweh bersama2..HAVEN gila...bukan bab makan haven but part solat jemaah....

part pi pasar ramdhan budak ni laju....

abaikan budak ni.....dia p pasar ramdhan tak beli apa-apa pun..jejalan saje katenyew....


ok back to story.....

 barang siapa tak hafal niat puasa aku dah tempek segedabak ni ....HAFAL laa..


p/s: jaga diri baik2......tq 4 comment.


Jul 18, 2012

'' STOP jadi pengipas blogger TOP''

salam...


entry kali agak sentap..tapi dalam bahasa lembutnya entry ni tak tuju sapa-sapa sekadar opnion dan advice sahaja.

sorry to say,aku tengok ramai sangat hipokrit ayat sinisnya pengipas serta pengipas tidak berbayar.
opnion aku lah.kalau korang tak setuju cakap lah TAK.why you say YES.sebab dia popular and dia akan hentam you di blog dia yg pemes tu also the peminat-peminat dia like that?

 HEY common its time to wake up and changed it now.

korang ada point dan rites why nak bersetuju saja? nak popularity.hello guys popularity tak tahan sekejap.sepopular mana anda sebagai blogger kalau ALL people around you tak iklas dengan kita dan semua baik-baik dengan cara hipokrit.U LIFE doenst mean anything.

BEtter korang jadi blogger yang sederhana but all people around you trick you IKLAS.

the LIST OF HIPOKRIT THINGS 

1. Gambar....''

'' eh comelnya'' eh cantiknya....common type idea for bodek-bodek the blogger.

2. ENTRY

'' entry to entah hape2 jerk.... then ada lah pengipas2 datang sambil SETUJU2 .even benda tu tak betul .SETUJU.bukan main lagi ehhhh!

 hey common lah...belum terlambat nak berubah,

aku ada baca status unacceaptable seorang blogger ni.dan aku rasa  dia hentam korang hidup2 .terbaik punyaaa...then mahkluk2 pengipas bersetuju apa yang dia cakap.Aiyooo korunk kenapa nak takut.korang berhak kalau tak setuju.

TAK SEMESTINYA SEMUA ORANG TOP ,PEMES TU CAKAP BETUL.
korang anylze dulu apa dia cakap.jangan setuju jaaa..... so sekali korang bersetuju dia akan berani mengeluar statment2 yang merendah-rendah blogger lain.dia boleh cakap mcm tu sebab dia dah TOP. dan kitalah blogger sekerak NASI jangan lah jadi ''BUDAK'' pada dia.

tak semesti dia pemes blogger and penulisan dia bagus.kadang2 had ciput2 flower tu.penulisan dia lebih bermakna and lebih cool selepas membaca.

so pandai2 lah korang fikir.
sama ada korang type apa..

1. BUDAK PENGIPAS.
2. Blogger

tadaaaaaaaa.. tak tuju sapa-sapa..sory for kata-kata yang menyetapkan :Pf

Jul 17, 2012

KHyuki coming !

salam...


hai kembali menerjah blog korunk sudah lama tak buat begitu.cuti sem ni lah yang mampu.harap kan study memey gua sekali sekala lah terjah blog korunk...

rasanya lama tinggal blog .ramai lah budak2 baru nak up eh..heheher..mcm lah dah lama sgt aku dah berblogkan >khyukkkk<



salam BLOGING!







P/S: NASIB KORANG LAH KALAU DAPAT JEJAK BELAMBAK DARI BLOG AKU :p.

Jul 8, 2012

uitm puncak alam ada kolam ikan tau :p

salam...

best juga lah berada di uitm puncak alam ,selama disini first time aku pi kolam ikan..
hahahahar...baru tawu kewujudan..
kolam ikan.
layan je laa gambar aku bajet comelllll :P




   comel tak?




bersama pemilik ladang siti nadia kah ..kah...



pas tu tangkap ikan..letak dalam plastik bawa balik goreng.tak delah tipuu ja...
main2 then lepaskan balik..then ikan tu pening-pening..

 langar laaa
kalau berani...
aku langaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar ko dulu dush3!

  pulang bersama-sama scandal...



bye-bye balik



taiping hoyeeeeeeeee!

Jul 7, 2012

ONE MORE PAPER PLEASEEE......

SALAM,

one paper final to go.....

i coming home...

targer  balik rumah nak makan banyak-banyak sampai pitam kah kah....
tido sampai pengsan...
paling utama guling dan guling serta guling~ <3



yang paling penting muka tak sabar balik rumah...weeeeeeeeeeeee ~