Sep 26, 2012

Mencari lelaki korea (WANTED) at sunway

salaammm...




hari tu je jalan bersama rakan rakan yang gila gila ke sunway....
masa hidup masih bahagia ....
ni lah rupa tengah bahagia..

LYAN JE PIC PIC TAK BEST NIE EK..
















SORE EYES 5 DAY MC...




nampak saat terakhir bahagia until.....

aku searching mamat ni.....




bila nak amek gamba dengan si ijat yang gila my clasmate tetiba....
NAMPAK TAK LELAKI KOREA MACAM LEE MIN HOO ...( hentam je eja  peminat min hoo jgn mara) HAA sambung balik ... HENSEM SANGAT..DAH JATUH CINTA .TOLONG CARI SAT>>!



K BYE~

Sep 14, 2012

raya di puncak bersama awek comel

salam.....


tadaaaaaaaa.....raya yg ramai sangat....sampai nak amek makanan pun takut..naseb jumpa datin...alaaa yg alahai datin ..a.k.a kak najah bFF fatin liyana...dia selamatkan cwl.thanks eh daten...



    there r amazing.. cuma ana je tak de my rumet tu kawan ana izaty korea and lily lala yg nakalllll!
dia updte fb cwl tulis saya cantek hari ni nakal nakal dia ni! tudung pink tu....eiii



 napa panggil dia zaty korea sbb dia suka korea.muka dia cam yuna kan kan...
pas tu dia suka menyanyi lagu korea and rekod kad webcam makeup mcm korea alalala comeinya...tapi cian laptop dia kena curi..



in the end kitaorg balik sbbnye xde tmpt best nak amek pic..


lastkali org tegur kad kata MAKAN BANYAK....

malunyaaaaaaaaaaaa~