Oct 5, 2012

AKTIVITI BOSAN...

salam...

 ini lah aktiviti aku bila bosan berangan sorang-sorang...haha..
nak tergelak bila org ckp muka aku cam emma ma'embong sapa tu pun aku tak kenal dulu heliza helmi..huhu ayat tak bley blaa......

aku nak kembali beraktif blog bila freee ok.nak coment korang korang seko2 sampai lebam..

aktiviti aku kalau bosan aku akan tengok cermin belek muka aku kad cermin sambil heaven tgk bekas jerawat kad muka serta garis penuaan dan eye bag yg extreme....abaikan ayat kesedihan aku tu....

tak tawu la korang kalu bosan wat pe...tapi bagi aku berangan tu heaven la aku lah QUEEN time tu wakaka...ko ada?

soalan AKU: korang suka berangan tak?

layan je aku berangan~













 this iner neck dari butikpinkku..korang search mesti ada..best sangat ikud bentuk muka try ler beli!




the moral of story jangan kuat berangan cam aku #

p/s: cee isi ayat best2 dalam ballon tu haha....

Oct 1, 2012

KOTEX :UNDI CIK WANIE LOVELA......


 salam,

ehem ehem malu nak cakap...
malu malu....tapi mahuuuu,,
gini....citanyaaaa....
undilah saya untuk carian gadis konfiden kotex fresh...
i need suport terutama from dak2 blogger lah....

CARA mengundinya.....


first klik ini KOTEX
korang aloww ler semua like bagai~ >_<


second step KLIK UNDI ...CARI nama CIK WANIE LOVELA
(only my name abaikan gadis2 lain ek!)





after ada klik undi..jadi pas undi tekan TUTUP...

 cam tu....la undi ..ajak ramai2 undi..
thanks bangat!


p/s: haha..kalu menang..aku belanja tab samsung untuk bloger... siyes...