Sep 26, 2013

Macam mana nak buat roti pizza yang sedap dan gebu.


salam

                              nampak tak piza naik gebu.....


bahan-bahan roti pizza

2 sudu keci mauripan @ yeast
1 1/2 air suam
secubit gula
4 cawan tepung gandum
1 sudu kecil garam
1/4 cawan olive oil 


cara-cara 

1. yeast atau mauripan  campurkan dengan 1 sudu kecil gula dgn air suam.biar sehingga berbuih .
2.Masuk kan tepung tadi korang ayak-ayakan dia  tak nak pun takpe. buat lubang tengah-tengah tepung tu.
3. masukan yeast tadi,gula n semua dekat lubang tepung tu
4. korang jangan gaul guna tangan amek pisau korang cincang sampai tepung tu sebati tak melekat.
5. Then uli buat doh (tips uli tolak kedepan .campak...uli)



                             ala- ala puas bermain play doh .tutup doh dengan kain lembab tunggu hingga naik ok!

masa naik gebu ni kan jangan terus uli .kita nak buang angin dia. kita tumbuk dia dush.....


inti pizza

BEBAS BERHAK KREATIVITI SENDIRI




ni inti yang cwl buat...kuah dia ala-ala spegety tapi pedas....

OPPSSS :

AMARAN BEFORE LETAK INTI CUCUK SELURUH DOH BEFORE LETAK INTI.

BAKAR SELAMA 40 MINIT OKEH!


dah bakar nati dia keluar warna macam ni ... haaaaa <3 <3 <3


nampak tak kegebuaaaannnn roti sedap hingga menjilat jari .boleh makan bersama yang tersayang <3 <3


apa-apa kecurigaan atau soalan boleh drop comment.

selamat mencuba.peace yooo












Aug 14, 2013

cikwanielovela raya 2013

salam..


maaf blog suda lama tak berupdte thanks kepada yang still singgah my blog,drop comment insyallah i will visit you blog back..

selamat hari raya  maaf zahir dan batin ..






wahh banyak cerita nak becerita ni...
bulan puasa hari tu memey sibuk dok sempat den nak updte blog,then busy study memey r.
so back to story pasala raya.. al maklum chek ni orang peneng raya chek balik peneng laa ,balik mana lagikan??...

so baju raya tahun simple ja ,trend kain plain so baju cwl cokelat ngan pink.hat pink tu chek rajin jahit manik2....



cantikkan..boleh jahit bunga sakura.jahit ikud buku jaaa...


ni baju saya di hari raya and first rayaaa...now i feel in love to dress jubah mcm ni..


ni gambar i bila raya..acct raya tahun ni kureng terasa mood raya ,bajet2 enjoy suda.. layan all pic..


  tabik spring skit....tetibe ada bendera umno kad blkang tu..sapa punyoo tu... nm[k mcm puteri umno pula dgn baju pink wahahahaha

 yang kazen ,pangil kakyon dia mmg cun melecun anak dah ada anak badan ..perghhh cun lagi...

  ni kazen juga sanagat beautiful dia ni.and penguna tegar produk pe tah lupaaa wahaha..





wahai penyinggah blog,usha laa pic ala bidadari ni..mesty nyampah..nyampah scroll laju2 wokeyh. :P
pic ni dekat kampung at peneng.
  haaa budak cwl pegang ni nama dia izara soffea bukan izara aishah ok. dia sangat comel budak ni lah mak dia yang cwl ckp badan mantain je .hat ni laaa..

  all my beautiful kazen  ..feeeeeeeeeeeeeewit
  yang comel pala botak bucuk macam ni ammar.ammar ni pegang dia ..dia suka lompat2 hahaha


pandai tak cwl belakon alaa2 model and retiss iklan sofaa hahaha..ade bakat tak?

 hat nie yang 3 beradik tuuuu....

  nampak kita orang melompat.family di peneng sangat2 sporting...best


p/s: selamat hari raya.drop comment i will comment back


Apr 6, 2013

Wirasa uitm 2013

salam,

lama tak ushaaa blog al maklum bz tak terhingga,,,,

so,smlm secara rasminya cwl jadi mak andam for wirasa nite ,.,,,,huhu malu pula
cwl makeup untuk peserta sajak iatu my bebey farhana,
yang mencabarnyeee nk makeup beliau jd nenek tua k!
kalau makeup jd cun melecun mmg terer la kan.ni jadi nenek tua yg hodoh he3,,,
but i try 4 my best .



bila tengah fokus.....sapa yang call time ni semua kena marah hahaha..sori yea!!!!



tengah cuba terbaik makeup ko jadi nenek ana. tenyeh..lukis mcm kertas lukisan je muka ko.
agak berpuas hati dengan hasil.but yang tak best orgnizer langsung tak sedia kan tmpt nak kitaowg bersiap.so surau jadi sasaran.by the way alahmdullilah puas haty dapat touchup muka dye ni gebu2...


tadaaa ni hasil dia hhehehehe.... bila tengok mcm apokeno jang..doh.


time ana perfome...

hopely ana menang untuk wirasa abaikan mereka2 yang jeluz dengan ko.sbb uitm puncak alam terbaik!!!


ade yang cakap pas ni mak andam bley makeup saya jadi avatar tak?
me: omg....


p/s:

AURA WHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN
anyone interest bleh oder kad my fb.only RM130 harga pasaran RM200
pm in my fan page cwl fan page

Feb 18, 2013

Minaz butik

salam..

kenapa malas sangat ni....
malas nak makan,malas nak mandi ,malas nak tulis blog.
semua malas la...!!!!

mungkin kiteria yang baca blog org2 muda lingkungan 20 an kan....
setakat budak degree emphhhh~ ramai ,belungguk blog nah
blog aku ni lebih mencerita kan tentang perubahan aku dari zaman kegelapan hingga lah muncul zaman kecerahan .thanks naa folow and baca.
blog aku ni juga tak suka menyelit cerita2 retiss dan masalah2 keduniaan retis dan gossip2 retis mesia.
maklum la chek tak mau tagung dosa2 seksi2 kad blog chek...dulu chek rajen juga post2 gossip cita retiss..
laaa dah alami jln kecerahan tak da..dahlaaa...


k back to our topic...nak citaa cwl baru beli lah baju dari minaz butik.ehemmm malu~
puas hati ka? amat puas hati kualiti kain pandan dengan harga .now on the way beli peplum ala2 si Fatin liyana pula kan. sbgai orang yang penah beli kad minaz aku rasa berbaloi kud.tak rugi apa2....
memang lah mahal.bagi aku if spend utk diri sendiri ..sekali skala mau lah juga baju mahal2 sikit dalam almari kan.


first nak tunjuk baju2 cun yang ada kad minaz kan.

ni heliza pakai peplum FL...heliza pakai pa pun lawaaa...



yang ni kak amoi chantek...lawa kan kana baju dia...aissshhh

                            peplum polka ini also my fvt ,cun lah helizaa...<3 wink~
huh ini baju yang bakal dibeli oleh aku..peplum fl.geram2 ....suka sangat combination colour pink and turqoise soft..sesuai la dgn gaya aku yang manja...HAHAHHA..gelak perasan :P


ni salah baju aku gayakan...
tapi aku gayakan dalam video arab aku..malu seyh...
agak poyo tapi cover jelaaa...

nampak tak yang baju merah jingga ..skirt merah tangga aku la.. ni la peplum lace tu..poyo pula tgk
shooting video arab time ni  and time ni aku nampak kecik sangat2 mb wat video last minit dekat final berat pun susut sikit lol.

any info tentang minaz butik boleh like fan page ni KLIK..


THANKS sbb baca.tinggalkan nota i will visit back ~

Feb 6, 2013

LISTEN,LISTEN,LISTEN again

assalammualaikumm ....


masih ingat isu listen ! listen! listen!....



masih ingat dua2 gadis ni.syarifah dan bawani isu hangat dekat youtube sehingga memang toplah diaowg.kalah retiss tau uolls~


kekecohan yang melanda tentang pendidikan percuma agak mendapat sambutan banyak pihak dan kredibiliti  syarifah dengan jawapanya  maybe bidan terjun so dia cakap sesuatu yang takwajar ...
complicated juga kalau kita tak de skill communication  yang bagus dan cara si bawani pun salah sebab terjerit ,boleh nak tanya soalan dan laungkan pendapat tapi bila terjerit-jerit ia memberi negatif aura dan orang nak jawab pun rasa tercabar.if maybe sama2 cakap baik-baik maybe takde muncul semua-semua nikan..sampai muat naik lagu listen3...kan..


abaikan kekecohan yang melanda disini ingin dikongsikan jawapan yang agak bagus yang boleh bagi bawani baca. sumber : https://www.facebook.com/kiub.fakta


Listen, listen, listen. Menjawab tuduhan Bawani, ahli Parti Sosialis Malaysia. 
Isu pendidikan percuma : 

1. Argentina. Memang pendidkan di negara berkenaan percuma dan terbuka kepada sesiapa sahaja. Tetapi, terdapat banyak kos tersembunyi di negara berkeaan seperti pelajar harus membayar kos pengakutan dan pelbagai kos-kos lain yang mengarut. Pemberian biasiswa di negara berkenaan yang tidak sama rata sebenarnya telah mengabaikan golongan yang berpendidikan rendah untuk masuk ke dalam universiti. 9 daripada 10 pelajar yang memasuki universiti di Argentina datang daripada golongan kaya.

2. Negara dunia ketiga seperti Sri Lanka dan Mauritius mengamalkan pendidikan percuma?

Sebelum nak bercakap mengenai Sri Lanka, fahamkan dulu sistem pendidikan mereka. Hanya 10 peratus sahaja mereka yang layak memasuki university, selebihnya akan terpiggir. Inilah harganya yang perlu dibayar. Mengenai soal Mauritius, hanya orang bodoh sahaja yang membandingkan Malaysia dengan Mauritius. 1,286,340 merupakan jumlah rakyat di sana. Negara mereka pula kecil dan pengajian swasta cuma menjalankan kelas pada hari minggu sahaja memandangkan jumlah pelajar di sana sangat kecil. Jadi, buat apa nak bandingkan epal dengan durian? Sangat tidak adil bukan?

3. Brazil. Ya, pendidikan mereka percuma, tetapi, nah, ambil ni:

"Brazil is known for charging a high tax burden from its citizens and companies established. We will provide an overview of the most common taxes in Brazil, dividing them into Federal, State and Municipal taxes." Rujuk link pada komen saya dibawah.

" Everyday taxes in Brazil: IPVA, IPTU and IPTR!"

4. Bandingkan dengan negara kaya pula? Berapa kerat negara kaya yang ada sistem pendidikan percuma? Denmark? Kadar cukai di negara berkenaan merupakan yang paling tinggi di dunia. Kita perlu bayar untuk sesuatu yang percuma.

5. Turki? Sistem pendidikan negara kita tak ubah macam negara mereka.Turki hanya menawarkan pendidikan percuma pada peringkat sekolah rendah dan menengah daripada gred 1 sehinggalah 12. Serupa dengan negara kita, pendidikan percuma di Malaysia ditawarkan daripada darjah satu sehinggalah ke tingkatan 6 sebenarnya. Dan Malaysia hanya mengenakan 10% bayaran untuk pendidikan tertiaty (universiti, kolej) dengan 90% disubsidi kerajaan.

6. Finland? Saya dah cakap, jangan buat perbandingan epal dan durian. Kita buat sedikit analisis pasal negara Finland. Finland mempunyai 169, 000 orang pelajar dan Malaysia mempunyai 508,256 pelajar yang belajar di IPTA (IPTA sahaja, tidak termasuk IPTS lagi). Malaysia sebenarnya memberikan subsidi sebanyak 95 % daripada yuran pengajian sebenar di IPTA. Pelajar hanya membayar 5 % sahaja. Cukai pendapatan di Finland mencecah 50 peratus ke atas manakala Malaysia hanyalah mencecah 26 peratus maksimun. Dan, kenapa tergamak kalian bandingkan epal dan durian?

Negara-negara yang dibangkitkan oleh Bawini sebenarnya kaya dengan inflasi. Ambil contoh Argentina sudah cukup. 38 peratus inflasi untuk 2 tahun kebelakangan ini. Barang naik sikit kat Malaysia pun dah bising, dan hanya kerana pendidikan percuma, apakah sudah bersedia rakyat Malaysia untuk menghadapi cukai yang tinggi?

Komen : Di Malaysia, kalau x nak bayar cukai pendapatan, bayarlah zakat untuk pemotongan terus. Sharifah juga harus dipersalahkan. Belum sempat Bawani menghabiskan hujahnya, terus Sharifah memotong. Tetapi saya juga difahamkan yang Sharifah terpaksa memotong kerana kesuntukan masa program. Bawani pula bertanyakan selepas waktu program bukan Q & A session. Ini yang dianggap sebagai sejenis provokasi kerana sepatutnya soalan itu ditanyakan kepada panelis, bukannya moderator. Dan menjadikan Ambiga sebagai idola sudah menggambarkan mentalitinya.







p/s: tambah sikit lagi nakpendidkan percuma boleh belajar rajen2 bagi dpat first degree..percuma tak payah bayar :)

respect each other no negatif comment tq

Feb 4, 2013

girl need sometime.

salam.....

someone ask me so cwl jwb...

sahabat?
stuff?
boyfriend?

which one ...rasa need???

di kepetangan bersama2 kucing bermiaw dan angin hujan bederu2 tiba nak updte blog. i know i dah tak aktif mcm dulu.but try nak aktif balik tapi malas..xpew bg new2 blogger up sikit kan.kita jd suam2 cukuplah..haha


gamba membajet dengan warna terang bederang..abaikan.

as a girl sometime kita suka shopping,suka makeup suka benda shomel2 ni..all other stuff.bila keadaan bosan and keadaan stress.even kdg2 kita akan ckp i tak suka makeup tapi suka benda shomel kan normal girl tetap girl kan.


This all my stuff



dua benda bulat tu my kazen beli dari korea.



















huhuhu....kdg2 terasa membazir beli tu beli tapi tak pakai...
saya mengaku membeli barang2 ini sebab dia shomel nak kata pakai sangat pun taak


benda macam ni kadang sbg need  beli macam ..heheh bukan nak mengenjar2 jadi cantik sangat tapi tah kepuasan..



FRIENDSHIP

girl outing....oh yeah~



lepak dgn kawan girl2...even kita mengumpat kawan kita sendiri tapi kita still lepak dgn dia.sbb perempuan stil need perempuan sbg pendengar setia nak harap laki??? oh no mmg tak lahkan.
perempuan still need kawan perempuan..hanya perempuan memahami perempuan titik.



boyfriend?



with my boyfriend yang hensem macam patung... :p

need a boyfriend? partner? as a future husband?
tak tawulah.. nak bagi opnion pun xpandai.. so no komen.


CWL pilih family first of course tapi takde dalam senarai.first friend and my stuff hehehek...
boyfriend naty2 lahkan...


cmana korang?





Jan 28, 2013

Free hair FRIENDS :)

salam...



dear readers... lama dah cwl tak update blog jarang berjalan2 dan bercanda di blog korang menyepi seketika.wahaha....

Tajuk hari ni entry friend .. yang free hair or kawan yang tidak bertudung ..hem sensitif kan entry but nak bagi komen juga lah...


gambar hiasan..emma maembong :)

sememangnya.... berdosa sebab tak tutup aurat and ramai lelaki duk updte status tutep tutep...kan.
bkn la nak menyokong orang yang tak bertudung ni. but 4 me give a chance 4 their to change rite?

cwl sendiri ramai kawan2 yang free hair cwl hormati diaowg.macam2 persepsi yang buruk bagi orang free hair dan fitnah jangan nak cakap la even dia tu baik cmna pun kan...bagi cwl sbg kawan rileks ja...kenali dia.ada kebaikkan dalam diri dia and ada sebab dia jadi camtu...dia kawan kita and slow2 my friend tu alhamdullilah now dah pakai tudung .tak perlu kekerasan cuma cara layanan dan gaya kita yang baik insyallah diawg become someone better .kAN?

kita pun banyak tak perfect solat kita entah diterima ke tak?
ibubapa kita ..kita sedar or kita mengguriskan perasaan diowg tiap2 hary?

banyak lagi benda yang kita rasa tak sempurna..betul kan diri dahulu untuk menjadi seseorg yang lebih baik.berdakwah tu biar iklas baru orang nak dgar kita.dkwah cakap kasar2 ada nak ikud ke?

dalam kehidupan manusia = 80% KASIH SAYANG  
                                          20% KEKERASAN jika perlu.

jadi kita sendiri pun tak suka kalau orang tejerit-jerit kad kita.mesti kita akan pilih yang lebih baik betul tak?


so hormati perasaan orang lain dan bagi peluang untuk dia berubah dari caci maki :)

p/s: give positif comment..and maaf jika sesiapa yang tersentap ")






Jan 21, 2013

Ibu Collagen Gred AAA RM25 only


salam....

harini cwl nak tambah lagi satu rahsia macam mana nak dapat kulit halus mulus...
ramai sangat tanya selain produk pencuci muka yg berasid dan beralkali...cwl amal produk yang semula jadi iatu ibu collagen a.k.a rumpai laut...rumpai laut??
kad sini cwl menyerta kelebihan dia so baca sendiri...


cwl ada jual gred AAA berwarna purple PRICE  RM25 tidak termasuk postage.sepatutnya harga Rm35. BUT  cwl give diskaun .juz nak tolong kita2 yang ada masalah kulit bukan nak untung sangat.




 korang kalu beli Gred A yang warna kuning sampai RM25  kan.. bayang kan gred A TU ramai yang pakai berkesan apatah lagi Gred AAA. TRIPLE A.means 2 kali ganda berkesan rite??


RUMPAI LAUT KERING SABAH.(PURE COLLAGEN SEMULA JADI) TERKENAL UNTUK KECANTIKKAN KULIT DAN UBAT DIET SEMULA JADI! 100% SEMULA JADI! TANPA BAHAN KIMIA..... 




KOLAGEN MENTAH~ DARI SUMBER RUMPAI LAUT
100% asli, belum diproses, bebas kimia/racun, pewarna, pengawet, steroid, perisa

* PERNAH DISIARKAN DALAM RANCANGAN NONA AT TV3 20 MEI 2012. DIKENALI SEBAGAI “SARANG BURUNG LAUT” OLEH MASYARAKAT CINA.




KHASIAT


~ COLLAGEN dengan 10 kali ganda lebih hebat khasiatnya dari sarang burung layang-layang yang berharga ratusan ringgit utk 1 hidangan...


~ KALSIUM -37 lebih tinggi dari hati ikan


~ PH - bernilai 7,6. . mencerah, menegang, melembab dan menghaluskan struktur kulit. . mencerahkan pigment, parut dan kegelapan kulit. . mencegah dan mengurangkan kedutan(awet muda). . menganjalkan kulit, punggung & payudara. .mencegah dari keguguran rambut, kuku rapuh & rambut putus. . menguatkan dan menjadikan rambut, kuku lebih bersinar. . mengurangkan masalah kulit berminyak/kering/jerawat & pelbagai masalah kulit. . meningkatkan sistem imunisasi badan dan melaraskan berat badan. .membantu badan(perlu minum banyak air masak), antibakteria dan memudahkan pembuangan air besar(sembelit). . mengawal tekanan darah dan hypotension. . menormalkan fungsi kelenjar tiroid dan menghapuskan neftritis, arritis, basal. .

Baik jg utk mereka yg mengidap sakit tulang belakang & sengal2 badan kerana ia mampu mengisi rawan antara sendi,menguatkan tulang sendi & legimen. .

melembutkan tapak tangan dan merawat tumit kaki yg merekah. . mengangkat kembali kulit yg kendur dan mengeleber. .

Kulit kelihatan kemerahan, tegang & glowing. . menghilangkan black circle dan eyebag. .

Mengetat, menguat&menganjalkan vagina

Bagi ibu-ibu mengandung,amatlah digalakkan untuk mengambil 100% Pure Collagen ini. Agar bayi dalam kandungan bakal mendapat kulit yang gebu dan sihat (berdasarkan sukatan yg ditetapkan)....

Jom Baca Kelebihannya Pula!!!!


• Melaraskan BERAT BADAN dan HORMON, peningkatan PAYUDARA


• Anti-bakteria, membuang TOKSIN


• Menghilangkan SEMBELIT


• IODINE YANG TERDAPAT DI DALAMNYA DIKATAKAN MAMPU MEMPERBAIKI FUNGSI 

KELENJAR THYROID SEKALIGUS MENCEGAH PENYAKIT SEPERTI GOITRE (KELENJAR THYROID MEMBENGKAK).

 Mengurangkan tekanan darah tinggi dan hypotension

• MENCANTIKKAN KULIT, MELICIN dan MENEGANGKAN kulit serta PAYUDARA (anti penuaan)

• Memulihara sel-sel kulit mati (JERAWAT)


• Menormalkan fungsi kelenjar tiroid


• Memperbaiki masalah KULIT dan RAMBUT, mengurangkan KEDUTAN, TEMPAT HITAM, SELULIT DAN JERAWAT


• Membantu meningkatkan METABOLISME


• Meningkatkan fungsi stomatch


• Membantu menghapuskan nefritis, Artritis, basal


• Menguatkan saluran darah, meningkatkan penyakit sendi, kecacatan kolagen, darah badan dan purpura haemorrhagica


• Meningkatkan PEREDARAN DARAH, dingin dan mencegah sakit bahu


• Berkesan bagi orang-orang yang telah sarcoma atau TUMOR


• SLIM UP abdomen dan PUNGGUNG anda, melembutkan kulit dan mengurangkan sakit pinggang


• Mencegah ANEMIA


• Mengisi rawan antara sendi, menguatkan tulang, sinews dan ligamen serta lebih rendah sakit belakang dan sebagainya




KAEDAH PENYEDIAAN A


1. Basuh kolagen mentah, ramas2 seperti basuh beras 5-6 kali
2. Rendam kolagen mentah yang telah dibasuh semalaman, (paling bagus rendam 2-6 jam aje agar
khasiatnya x berkurangan,tapi agak berbau sikit...)
3. Buang air rendaman tadi dan basuh sekali lagi 5-6 kali; toskan
4. Campur dengan 2.5 liter air kosong  ke dalam periuk untuk direbus
(kalau nak keras mcm agar2 kurangkan sikit air)
5. Selepas mendidih biarkan ia sejuk sebelum ditapis & diletakkan ke dalam bekas, simpan dalam peti ais (stok untuk 4 minggu) – simpan segumpal kolagen mentah sisa dr tapisan tadi (seperti agar2) dalam bekas bertutup ke dalam peti ais untuk dijadikan masker

Cara Pengambilan :
1. Waktu terbaik ambil semasa perut kosong (selepas bangun tidur – sebelum sarapan & sebelum masuk tidur)
2. Ambil air rebusan kolagen dari peti ais (akan jadi seperti jelly), ambil 3 sudu besar dan masukkan ke dalam gelas - boleh juga dicampurkan dengan sunquick/air buah
3. Sebelum minum tu baca Bismillah & Selawat =)


Cara Membuat Masker :
1. Cuci muka 2-3 kali supaya pori2 di muka terbuka luas
2. Sapu rata gumpalan kolagen tadi di muka (sangat bagus dibuat setiap hari)
3. Biarkan lebih kurang 15 minit atau boleh juga dibiarkan semalaman sebelum dicuci

air rendaman semalaman rumpair laut ni jgn dibuang ya...
- boleh buat rendam kaki lak utk hilangkan rekahan... pastu baru buang..
- sapu kat kepala, biar kering sebentar, bilas.. utk masalah kelemumur & rambut x berapa nak ada..
- sapu kat kulit tubuh ala2 lulur.. biar kering jap then bilas..

KAEDAH PENYEDIAAN B

1. Basuh kolagen mentah, ramas2 seperti basuh beras 5-6 kali
2. Rendam kolagen mentah yang telah dibasuh semalaman
3. Buang air rendaman tadi dan basuh sekali lagi 5-6 kali; toskan
4. Campur dengan 2.5 liter air kosong ke dalam periuk untuk direbus
5. Masak dengan api yang perlahan dalam 30-45 minit. Kacau sehingga hancur. Boleh juga dicampurkan dengan gula batu atau ginseng
6. Biarkan ia sejuk sebelum diletakkan ke dalam bekas dan disimpan dalam peti ais

Cara Pengambilan :

1. Waktu terbaik ambil semasa perut kosong (selepas bangun tidur – sebelum sarapan & sebelum masuk tidur)
2. Ambil air rebusan kolagen dari peti ais (akan jadi seperti jelly), ambil 3 sudu besar dan masukkan ke dalam gelas - lebih elok dimakan begitu saja
3. Sebelum minum tu baca Bismillah & Selawat =)
4. Jika masak kolagen tanpa mencampurkan dengan gula batu atau ginseng, boleh juga dijadikan sebagai masker

IBU COLLAGEN 

sangat bagus kepada sesiapa yang ada masalah kulit jerawat dan sebagainya hanya sapau seperti masker muka insyallah akan dapat mengurangkan jerawat..lelaki perempuan dua2 boleh guna .insyallah dengan izin allah.



SAY GOOD BYE TO JERAWAT~



copyright :para pegguna ibu collagen..



cwl sendiri pun guna nya dengan adik lelaki.... dia ada masalah jerawat juga .

then alhamdullilah dia pakai tiap2 hari wat masker kulit dia skang sangat lincin.




                             this all my beautiful rumit yang mencuba ibu collagen... <3


jika berminat pm di FACEBOOK IBU COLLAGEN KLIK

 AND BUY TQ