Feb 4, 2013

girl need sometime.

salam.....

someone ask me so cwl jwb...

sahabat?
stuff?
boyfriend?

which one ...rasa need???

di kepetangan bersama2 kucing bermiaw dan angin hujan bederu2 tiba nak updte blog. i know i dah tak aktif mcm dulu.but try nak aktif balik tapi malas..xpew bg new2 blogger up sikit kan.kita jd suam2 cukuplah..haha


gamba membajet dengan warna terang bederang..abaikan.

as a girl sometime kita suka shopping,suka makeup suka benda shomel2 ni..all other stuff.bila keadaan bosan and keadaan stress.even kdg2 kita akan ckp i tak suka makeup tapi suka benda shomel kan normal girl tetap girl kan.


This all my stuff



dua benda bulat tu my kazen beli dari korea.



















huhuhu....kdg2 terasa membazir beli tu beli tapi tak pakai...
saya mengaku membeli barang2 ini sebab dia shomel nak kata pakai sangat pun taak


benda macam ni kadang sbg need  beli macam ..heheh bukan nak mengenjar2 jadi cantik sangat tapi tah kepuasan..



FRIENDSHIP

girl outing....oh yeah~



lepak dgn kawan girl2...even kita mengumpat kawan kita sendiri tapi kita still lepak dgn dia.sbb perempuan stil need perempuan sbg pendengar setia nak harap laki??? oh no mmg tak lahkan.
perempuan still need kawan perempuan..hanya perempuan memahami perempuan titik.



boyfriend?



with my boyfriend yang hensem macam patung... :p

need a boyfriend? partner? as a future husband?
tak tawulah.. nak bagi opnion pun xpandai.. so no komen.


CWL pilih family first of course tapi takde dalam senarai.first friend and my stuff hehehek...
boyfriend naty2 lahkan...


cmana korang?





4 comments:

GUNNERS said...

insyaALLAh akn dtg sendiri...muda g kot...lex2 luuu....

AwieKashi said...

mana la nak sempat hapdet belog lg..
kua je memanjangkan... HAHAHAHA! XD

Bro Aim said...

nasib baik takder gambar pakaian lain..haha

takder banner Bp dlm blog..
kang kena remove pula

Umie Naziera said...

frenship forever