Feb 18, 2013

Minaz butik

salam..

kenapa malas sangat ni....
malas nak makan,malas nak mandi ,malas nak tulis blog.
semua malas la...!!!!

mungkin kiteria yang baca blog org2 muda lingkungan 20 an kan....
setakat budak degree emphhhh~ ramai ,belungguk blog nah
blog aku ni lebih mencerita kan tentang perubahan aku dari zaman kegelapan hingga lah muncul zaman kecerahan .thanks naa folow and baca.
blog aku ni juga tak suka menyelit cerita2 retiss dan masalah2 keduniaan retis dan gossip2 retis mesia.
maklum la chek tak mau tagung dosa2 seksi2 kad blog chek...dulu chek rajen juga post2 gossip cita retiss..
laaa dah alami jln kecerahan tak da..dahlaaa...


k back to our topic...nak citaa cwl baru beli lah baju dari minaz butik.ehemmm malu~
puas hati ka? amat puas hati kualiti kain pandan dengan harga .now on the way beli peplum ala2 si Fatin liyana pula kan. sbgai orang yang penah beli kad minaz aku rasa berbaloi kud.tak rugi apa2....
memang lah mahal.bagi aku if spend utk diri sendiri ..sekali skala mau lah juga baju mahal2 sikit dalam almari kan.


first nak tunjuk baju2 cun yang ada kad minaz kan.

ni heliza pakai peplum FL...heliza pakai pa pun lawaaa...



yang ni kak amoi chantek...lawa kan kana baju dia...aissshhh

                            peplum polka ini also my fvt ,cun lah helizaa...<3 wink~
huh ini baju yang bakal dibeli oleh aku..peplum fl.geram2 ....suka sangat combination colour pink and turqoise soft..sesuai la dgn gaya aku yang manja...HAHAHHA..gelak perasan :P


ni salah baju aku gayakan...
tapi aku gayakan dalam video arab aku..malu seyh...
agak poyo tapi cover jelaaa...

nampak tak yang baju merah jingga ..skirt merah tangga aku la.. ni la peplum lace tu..poyo pula tgk
shooting video arab time ni  and time ni aku nampak kecik sangat2 mb wat video last minit dekat final berat pun susut sikit lol.

any info tentang minaz butik boleh like fan page ni KLIK..


THANKS sbb baca.tinggalkan nota i will visit back ~

5 comments:

AwieKashi said...

eh, CWL amik yang torquise pink tu..! cun!!! hehe
SERIOUSLY tak main2...

Cinta hazanis said...

produk dr minaz memang terbaik. hehe

Qil_H0shi said...

same la kite..peminat tegar minaz butik..dari mulle2 minaz start sy duk beli ngn die :)

tirahzairi said...

cntik!!! suka...

Zarff Malik said...

hAI semuaaa. Feel free lets visit my blog. we have candy tribal with colourfull shawl and we also have furla beg with adorable price. Jom singgah sat :)

http://dzaffacollection.blogspot.com/