Apr 6, 2013

Wirasa uitm 2013

salam,

lama tak ushaaa blog al maklum bz tak terhingga,,,,

so,smlm secara rasminya cwl jadi mak andam for wirasa nite ,.,,,,huhu malu pula
cwl makeup untuk peserta sajak iatu my bebey farhana,
yang mencabarnyeee nk makeup beliau jd nenek tua k!
kalau makeup jd cun melecun mmg terer la kan.ni jadi nenek tua yg hodoh he3,,,
but i try 4 my best .



bila tengah fokus.....sapa yang call time ni semua kena marah hahaha..sori yea!!!!



tengah cuba terbaik makeup ko jadi nenek ana. tenyeh..lukis mcm kertas lukisan je muka ko.
agak berpuas hati dengan hasil.but yang tak best orgnizer langsung tak sedia kan tmpt nak kitaowg bersiap.so surau jadi sasaran.by the way alahmdullilah puas haty dapat touchup muka dye ni gebu2...


tadaaa ni hasil dia hhehehehe.... bila tengok mcm apokeno jang..doh.


time ana perfome...

hopely ana menang untuk wirasa abaikan mereka2 yang jeluz dengan ko.sbb uitm puncak alam terbaik!!!


ade yang cakap pas ni mak andam bley makeup saya jadi avatar tak?
me: omg....


p/s:

AURA WHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN
anyone interest bleh oder kad my fb.only RM130 harga pasaran RM200
pm in my fan page cwl fan page

5 comments:

shida said...

ok nice that mekap.. :)
~~

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

widiea azira said...

wauuu pandai makeup!!

As shah ira said...

haha..jd jgk mekap tuu..
datang melawat..

jemput datang melawat
http://kisahbintangdilangit.blogspot.com/