Aug 14, 2013

cikwanielovela raya 2013

salam..


maaf blog suda lama tak berupdte thanks kepada yang still singgah my blog,drop comment insyallah i will visit you blog back..

selamat hari raya  maaf zahir dan batin ..






wahh banyak cerita nak becerita ni...
bulan puasa hari tu memey sibuk dok sempat den nak updte blog,then busy study memey r.
so back to story pasala raya.. al maklum chek ni orang peneng raya chek balik peneng laa ,balik mana lagikan??...

so baju raya tahun simple ja ,trend kain plain so baju cwl cokelat ngan pink.hat pink tu chek rajin jahit manik2....



cantikkan..boleh jahit bunga sakura.jahit ikud buku jaaa...


ni baju saya di hari raya and first rayaaa...now i feel in love to dress jubah mcm ni..


ni gambar i bila raya..acct raya tahun ni kureng terasa mood raya ,bajet2 enjoy suda.. layan all pic..


  tabik spring skit....tetibe ada bendera umno kad blkang tu..sapa punyoo tu... nm[k mcm puteri umno pula dgn baju pink wahahahaha

 yang kazen ,pangil kakyon dia mmg cun melecun anak dah ada anak badan ..perghhh cun lagi...

  ni kazen juga sanagat beautiful dia ni.and penguna tegar produk pe tah lupaaa wahaha..





wahai penyinggah blog,usha laa pic ala bidadari ni..mesty nyampah..nyampah scroll laju2 wokeyh. :P
pic ni dekat kampung at peneng.
  haaa budak cwl pegang ni nama dia izara soffea bukan izara aishah ok. dia sangat comel budak ni lah mak dia yang cwl ckp badan mantain je .hat ni laaa..

  all my beautiful kazen  ..feeeeeeeeeeeeeewit
  yang comel pala botak bucuk macam ni ammar.ammar ni pegang dia ..dia suka lompat2 hahaha


pandai tak cwl belakon alaa2 model and retiss iklan sofaa hahaha..ade bakat tak?

 hat nie yang 3 beradik tuuuu....

  nampak kita orang melompat.family di peneng sangat2 sporting...best


p/s: selamat hari raya.drop comment i will comment back


1 comment:

Diera Tekikushika said...

nampak manis pakai tudung bawal =)