May 15, 2014

cara paling senang download video

salam,

 hari ni simple entry just nak share mesti ramai tercari-cari THE EASY WAY TO DOWNLOAD VIDEO
terutamanya di youtube.

korang just tulis Keepvid in google

or this link KEEPVID

after that dia keluar macam ini




then korang just paste URL from youtube

dia akan keluar RUN JAVA, if takde java PLEASE INSTALL JAVA


after klik RUN THIS TIME

DIA akan kelaur macam ini


so pilih la nak mana size.kalu cwl i prefer 720p mp4


selamat mendownload :)

Apr 6, 2014

A Person :).

salam...

lama dah menghupdte blog kite yang suam-suam kuku...
malas nak cakap banyak....
biar lah gambar berbicara.....





                              A person hamba Allah cikwanielovela :)
               dari first year untill now.... im try to be best person...
       but Allah may know what are the best for us and what we deserve.. never giveuP

this all my memory in 2013 ..im really miss what kind we call a friendship :)


  sangat2 merindui mereka semua geng intersasi, lekuk ,hafiz, ct ,kak asmaq kak wani hurmm really miss them badly. Ini lah group yang the best evaaa spanjang study kd UiTM. tangkas,efiksyen and on time.ape kan daya they all come from other campus.wlpon hanya a moment group dengan diorang i feel hapy eva after :)
nabila an jamal the beautiful person i eva meet .love her so much.thank you be lover friend to me.i always miss you.sedih bella dah habis study huhuhuhu...harap rajin2 datang puncak alam and we will hang out again..best time tersempak ngn izzue islamm ..;) shy mood



the most person yang manjakan saya hehe.syazwani kassim hehehe.dia selalu manjakan aku ni haaa yg terlebih lebih manja ni..bila ada masalah mcm doraemon dah ni..dan aku?? Nobita hahaha..thank u sangat2 ...rajin2 lah terbang semananjung ..sedih dia pon nak habis belajar :(

saya pegang dengan kata2 ini...

WHEN YOU DO SOMETHING THAT REMIND YOU A PERSON...
of course people  will remind u :)