Apr 6, 2014

A Person :).

salam...

lama dah menghupdte blog kite yang suam-suam kuku...
malas nak cakap banyak....
biar lah gambar berbicara.....





                              A person hamba Allah cikwanielovela :)
               dari first year untill now.... im try to be best person...
       but Allah may know what are the best for us and what we deserve.. never giveuP

this all my memory in 2013 ..im really miss what kind we call a friendship :)


  sangat2 merindui mereka semua geng intersasi, lekuk ,hafiz, ct ,kak asmaq kak wani hurmm really miss them badly. Ini lah group yang the best evaaa spanjang study kd UiTM. tangkas,efiksyen and on time.ape kan daya they all come from other campus.wlpon hanya a moment group dengan diorang i feel hapy eva after :)
nabila an jamal the beautiful person i eva meet .love her so much.thank you be lover friend to me.i always miss you.sedih bella dah habis study huhuhuhu...harap rajin2 datang puncak alam and we will hang out again..best time tersempak ngn izzue islamm ..;) shy mood



the most person yang manjakan saya hehe.syazwani kassim hehehe.dia selalu manjakan aku ni haaa yg terlebih lebih manja ni..bila ada masalah mcm doraemon dah ni..dan aku?? Nobita hahaha..thank u sangat2 ...rajin2 lah terbang semananjung ..sedih dia pon nak habis belajar :(

saya pegang dengan kata2 ini...

WHEN YOU DO SOMETHING THAT REMIND YOU A PERSON...
of course people  will remind u :)


1 comment:

Anonymous said...

viagra 20mg review faq
[url=http://genericviagra-usa.com]buy viagra online
[/url] viagra 20mg canada faq
- buy viagra online