May 15, 2014

cara paling senang download video

salam,

 hari ni simple entry just nak share mesti ramai tercari-cari THE EASY WAY TO DOWNLOAD VIDEO
terutamanya di youtube.

korang just tulis Keepvid in google

or this link KEEPVID

after that dia keluar macam ini




then korang just paste URL from youtube

dia akan keluar RUN JAVA, if takde java PLEASE INSTALL JAVA


after klik RUN THIS TIME

DIA akan kelaur macam ini


so pilih la nak mana size.kalu cwl i prefer 720p mp4


selamat mendownload :)

3 comments:

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi. Blognya nice.
Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

cHipsmore puRple said...

hai ..saya baru kat sini ..minta tunjuk ajar ^_^

YaYa VoGue said...

yup..betol tu..selalu guna keepvid ni utk download..hihi