Feb 11, 2015

Loving Someone From Zero

salam,


gambar hiasan cheq ja lama tak upload,bajet-bajet gadis ayu kampong terakhir ,duk tepi bedang then pegang padi konon kak jah baru balik menuai :P

salam hai pe khabar korang ,lama tak berbloging rasa macam nak start balik a year ke 2 year haa aku dah jarang update-update .adakah kawan-kawan berbloger yang lain masih ingat gue hahaha....
ramai kawan-kawan blogger tegur nape tak aktif and so on..Cheq ada ja tak pi mana-mana just rest for a moment.kahwin tak lagi,tunang tak lagi,masih single korang jangan nak macam-macam haha...

Hari ni topik suam-suam kuku kucing je. ye,la bila tengok pending comment semua banyak komen dekat entry aku yang tajuk tanda-tanda lelaki dah bosan,ada yang marah ,ada yang mengamuk ,haha...macam reaksi. Sabar ya awek-awek manis.so this topik maybe takda kena mengena tapi just a opnion.

Loving someone for Zero.....bukan zero kumpulan maharaja lawak tu, :P

for me kalau orang tu betul-betul iklas atau sayang kan kita dia start love kita from Zero.Means dia sayang kita from kita nothing takda apa-apa yilek podehchik. Bagi saya tu baru True love kud orang tu accepting kita even you tengah belajar,you tak de kerja lagi ,macam baru nak build something...
Tapi,kalau yang datang-datang nak senang-senang tak nak susah-susah dengan you just for get it orang macam tu. Bila senang baru nak,bila kita dah kerja  ada duit nak baru nak buat apekan...waktu kita ajak bersusah-susah dengan kita pon dia dah pressure teruk macam kita mintak dia tangung kita.lupakan orang sebgitu...

I just kagum with sesetengah caple sekarang ni dah jadi suami isteri dah pon. ada suami dia kerja biasa-biasa tapi wife dia lawyer,dokter.Yela berkat bersusah bersama-sama,sabar ,sekarang waahhhh happy je tengok pasangan macam tu. I hope ,dapat la seseorang yang macam tu yang dapat accepting i dari Zero kan... berangan je kerja.

semoga kita semua bertemu jodoh yang iklas kita dengan seadanya,

#jangan mainkan perasaan orang lain tak baik tau  dan sentiasa cuba,cuba memaafkan orang lain :)





1 comment:

AwieKashi said...

janganlah sedih-sedih..
kawan-kawan ada.. :D