Apr 7, 2015

Misi menjadi pengapit

salam....

baru nak updates tips jadi pengapit.last year pengalaman yang konon memantang jiwa dan raga laa konon2.

last year aku jadi pengapit kepada best friend aku si Elina ,sebenarnya banyak kali orang ajak aku jadi pengapit la ,flower gegurl and bagai,Disebab aku ni masa agak limited jadi aku banyak tolak tawaran-tawaran ..tapi disebabkan si awek elina manis gojes ni aku tetap mencari idea mengosongkan waktu-waktu dunia fana ni. elina baca ni ko kena belanja aku ayam golek >_<.

well kitaorang kena since darjah 6 time tu dia new student dalam kelas so we have a good time and banyak gosipping untill form 5.



                                                 minah cute miut kesayangan  gue..

so, start dari before kahwin untill end aku ni kira banyak bagi pendapat tentang dress wedding,kasut wedding, malam berinai and etc .Susah juga jadi pengapit gegurl bukan datang2 makan melantak atas meja .orang nampak macam tukang lepak perabis makanan pengapit nono...


ni gambo cik kiah masa malam berinai konon malam bolloywood kata kau..




memang ladies night ala2 bollywood  mmg malam gadis-gadis seronok...hahaa nanti tak sabar my turn insyallah 4 years to go...hehe.


so masa nikah duk roger2 dgn pengapit lelaki...last-last dua pening hahahah,so ni la husband si elina ni.




PERMASALAHAN PALING BESAR TIMBUL.....dan aku akan ingat sampai bila-bila

cite dia camgini si pengapit lelaki ni dengan aku mengalami masalah warna baju pengapit,si pegantin mintak pakai baju peach pink gitu la ..yang jadi masalahnya si pengapit lelaki ya ya ya je mesej mintak kaler baju bagai,aku pon gagah perkasa shared kad wassap last-last..im sorry elina...Nampak tak kad situ jodoh tak da hahahaha....



Nampa baju oren vs peach pink pengapit punya cerita...maaf kan kami bebey.spoil your picture muahaha..


so the end kami jadi pengapit mission complete.


No comments: