Apr 14, 2017

Admit at columbia

hai,

fellow ,follower and friends....

this kinda weird lama tak update blog setelah kian kian lama cwl dah tak update blog.. 2 3 time writting to come back.

Gonna be truth I masuk ward at columbia hospital. ni bukan experience like going to hotel and you go happy.. its not.

im going for minor surgery... what is it. jangan tanya but ya ramai betuii pm cwl tnya ok ka? sihat ka? tetiba ja some pula tak habis2 doa kan wani.

Franklyn talk .Thank you yg doa kan wani. Back on track my exprience!

this peace means im still HIDUP.

I tak da problem admission but disappointed some staff at there but its ok just forget...but honestly Layanan Dokter jeya (columbia taiping) mmg I bagi 5 star rate! Softness way dia treat patients n humble make me eh I kat 5 star hotel ke. high recommend !

then... semasa nk operation

macam biasa mana ot procedure dia ask name and etc. I dah buka cermin mata jgn ckp tahap rabun mmg jln hrp dipimpin haha...

masuk je ot room dokter anaesthetic suruh sedut gas. I pon ingat apo ni I tak pitam2 lagi ponn... suddenly I rasa kebas n badan I mengigil.. Tooop!
AKU TAK INGAT TIME BILA AKU LENA WEI!

bangun2,the staff call me syazwani bangun, all done..

What ever is it.. its going smooth.Alhamdulillah.semua fine I pon dah discharged.. honestly the nurse yg jaga I they so kind the doctor u r the star.and Finally my family.

pada sahabat thanks yg wasap I pm I ade yg tak sempat explain.hopely u ols fine ok!



1 comment:

Linda said...

Semoga cepat sihat Wani...dan dipermudahkan segala urusan...insyaAllah...aamiin