Jun 19, 2017

Episode Akhir Andainya Takdir Tv 3

Hai salam,


ok watak syukri yahya ni 5 star, bakat lakonan dia dari 7 hari mencintaiku hingga andainya takdir mmg tak boleh lawan .Mmg feel habis aku tengok syukri yahya berlakon..

paling gerun bila dia marah rasa nak lari beterabur ja kan. haha. pi terawikh pon org duk becerita. tapi dalam cerita mmg wujud penyakit mental macam ni.

Hopely ending akhir andainya takdir memenuhi cita rasa semua peminat #AT

Tapi cuba bayangkan jika Fattah Amin berlakon watak utama dalam Andainya takdir?


ceee komen uols rasa? berjayakah

Jun 16, 2017

Cara mengukur kelajuan menaip ( P.S.M)



Salam ,

pernah tak uols apply borang dia suruh kita tulis p.s.m iatu ketangkasan menaip.

cara nak mengukur kelajuan menaip kita : klik sini.. 
so dalam seminit berapa words yang kite boleh taip


 isi borang yang bertanyakan kelajuan menaip anda boleh la pergi ke:  link ni

Cara-caranya korang terus menaip masa tu akan begerak dengan sendirinya.
kalau Pro mesti dapat menaip dalam 70 perkataan kalau yang biase- biase je mungkin dalam 30++ perkataan.



Jun 13, 2017

Asyallie Tiru Design baju Jovian

Hai hai

kali ini apa kata jovian terhadap copycate asyallie.



Jovian sgt calm menasihati asyallie atau sya sya solero terhadap isu copycate.

Ni explanation asyallie terhadap dakwaan di tuduh sbg pengkhianat


Tetapi cwl tertarik dengan beberapa comment ,pegomen tegar di instagram



OK ... LAH BYE

Jun 12, 2017

Asyallie Tiru Design baju Designer Terkenal?

salam,
Asyallie atau lebih dikenali  syasya solero dengan videonya "Macam cantik Macam comel" . Telah di kecam teruk di instagram beliau dan suami.

Hal ini disebab Meniru beberapa design oleh designer sgt terkenal.



Cwl tak nak komen lebih2 tapi semalam cwl tengok leeyana rahman live pon dia Tak cakap nak sama dia cuma nk penjelasan dari Pihak asyalie. Ok ni penjelasan dari pihak asyallie.

FEEDBACK leeyana rahman tentang isu tiru meniru design LRC. saya ada tengok lrc Tak nak saman asyallie dia just mintak kejujuran dan penjelasan sahaja.



PENJELASAN ASYALLIE TERHADAP MENIRU DESIGN BAJU DARI DESIGNER TERKENAL.







ini penjelasa panjang dari pihak asyallie. Ini pula kenyataan balas e-boy atau suami asyallie.



Dalam live e-boy atau suami asyallie beliau amat marah ttg 3 perkara ini. Tujuan dia live atas sebab 3 things

1.JANGAN KAIT TENTANG IBU DAN AYAH ASYA YANG SUDAH TIADA

2.JANGAN CAKAP TETANG ANAK DALAM PERUT YANG BELUM LAHIR

3.JANGAN JUDGE REZIKI MEREKA HALAL ATAU HARAM.


Apapun cwl nk ckp tegur sikit apa2 terkenal kita jgn riak atau sombong terima kritikkan secara membina spt mana syasya solero di bash teruk ketika dahulu dan bangun seperti sekarang.

Apa pandangan uols?

Jun 9, 2017

TEMPAT MENARIK BERBUKA PUASA (TAIPING : THE GREEN HOUSE)

Salam Ramadhan lulaby olls,

Bertuah badan ya kita semua dapat rasa nikmat Ramadhan.Syukur sgt !

Harini wani nak review salah satu tempat berbuka puasa yang sedap,sempoi,and friendly sungguh pekerja dia.

THE GREEN HOUSE TAIPING, sederet dengan kedai makan Nagaria.

Tempat ni di suggest oleh rakan facebook kita.

Kita dating 4 lovelis kita every year mesti janji nak iftar sesama.

me,faten rased,norasikah,dalilah rozman



as can u see hipster tak background dia mmg The green sangat!


Rate food out of 10 I give 8

Dia offers banyak sangat tapi in bulan puasa dia offer buffet.  4 orang RM25.00 ,unlimited makan tapi dihidang siap oleh diorang uols just duduk makan macam raja. Puas hati sangat dengan customer service dia tuang air sangat cepat tak habis lagi asyik suruh tambah tak henti2 sampai weols Senak kut.



As can u see siap ada bantal bagai ni saya nak bg detail pada yang nak buka puasa best di taiping.


PROMOSI ! The Greenhouse unlimited 
Untuk tempahan, sila hubungi:
011 3721 3083
011 3980 7137
018 908 8923
Location: 73, Jalan Pasar, Taiping, Perak. 
(Same row as Petron Taiping and Restoran Nagaria. Behind RHB Bank)


before end this entry bawal kami yg cun dari hananesa k! 

comment if u