Jun 12, 2017

Asyallie Tiru Design baju Designer Terkenal?

salam,
Asyallie atau lebih dikenali  syasya solero dengan videonya "Macam cantik Macam comel" . Telah di kecam teruk di instagram beliau dan suami.

Hal ini disebab Meniru beberapa design oleh designer sgt terkenal.



Cwl tak nak komen lebih2 tapi semalam cwl tengok leeyana rahman live pon dia Tak cakap nak sama dia cuma nk penjelasan dari Pihak asyalie. Ok ni penjelasan dari pihak asyallie.

FEEDBACK leeyana rahman tentang isu tiru meniru design LRC. saya ada tengok lrc Tak nak saman asyallie dia just mintak kejujuran dan penjelasan sahaja.



PENJELASAN ASYALLIE TERHADAP MENIRU DESIGN BAJU DARI DESIGNER TERKENAL.







ini penjelasa panjang dari pihak asyallie. Ini pula kenyataan balas e-boy atau suami asyallie.



Dalam live e-boy atau suami asyallie beliau amat marah ttg 3 perkara ini. Tujuan dia live atas sebab 3 things

1.JANGAN KAIT TENTANG IBU DAN AYAH ASYA YANG SUDAH TIADA

2.JANGAN CAKAP TETANG ANAK DALAM PERUT YANG BELUM LAHIR

3.JANGAN JUDGE REZIKI MEREKA HALAL ATAU HARAM.


Apapun cwl nk ckp tegur sikit apa2 terkenal kita jgn riak atau sombong terima kritikkan secara membina spt mana syasya solero di bash teruk ketika dahulu dan bangun seperti sekarang.

Apa pandangan uols?

No comments: