Jun 16, 2017

Cara mengukur kelajuan menaip ( P.S.M)



Salam ,

pernah tak uols apply borang dia suruh kita tulis p.s.m iatu ketangkasan menaip.

cara nak mengukur kelajuan menaip kita : klik sini.. 
so dalam seminit berapa words yang kite boleh taip


 isi borang yang bertanyakan kelajuan menaip anda boleh la pergi ke:  link ni

Cara-caranya korang terus menaip masa tu akan begerak dengan sendirinya.
kalau Pro mesti dapat menaip dalam 70 perkataan kalau yang biase- biase je mungkin dalam 30++ perkataan.



1 comment:

Adam said...

Guna typewriter dgn komputer kelajuan tak sama.